Connect with us
6 zile până la alegerile din SUA. Hillary Clinton are un avans de șase procente asupra lui Donald Trump

Știri

6 zile până la alegerile din SUA. Hillary Clinton are un avans de șase procente asupra lui Donald Trump

Alegeri SUA 2016. Mai sunt 6 zile până la alegerile din SUA, iar un ultim sondaj efectuat de Reuter arată că Hillary Clinton are un avans de șase procente asupra lui Donald Trump.

Vă reamintim că Huff.ro vă va ține la curent cu situația alegerilor prezidențiale din SUA. O echipă de jurnaliști vă va oferi toate informațiile despre scrutinul american din 8 noiembrie.

Citește și: Alegeri SUA 2016: Atacurile dintre Hillary Clinton și Donald Trump se intensifică înainte cu o săptămână de alegeri

Citește și: Alegeri SUA 2016: Donald Trump spune că Hillary Clinton este un exemplu groaznic pentru copii

Dintre cele 1772 de persoane participante la sondaj, 45% au spus că o sprijină pe candidata Hillary Clinton, în timp ce 39% au declarat că îl vor sprijini pe Donald Trump la alegerile din SUA.

Sondajul de opinie Reuters / Ipsos a fost realizat online, în limba engleză, în toate cele 50 de state. Acesta a avut un interval de credibilitate, o masura de precizie, de 3 puncte procentuale.

Pentru că ziua de 8 noiembrie, ziua alegerilor, este tot mai aproape, atacurile dintre cei doi candidați s-au înmulțit.

„El a arătat că nu are temperamentul şi calificările să fie preşedinte”, a spus Hillary Clinton la ultimul miting de marţi, la Fort Lauderdale.

Trump era creditat de alt sondaj – la nivel naţional – ABC-Washington Post, cu 46% din intenţiile de vot, iar Clinton cu 45%.

„Vom recuceri Casa Albă”, a spus el la mitinguri organizate în Pennsylvania şi Wisconsin.

„Clintonii sunt trecutul sordid, noi suntem viitorul străliucitor şi curat”, a subliniat Trump la Eau Claire (Wisconsin), în faţa a mii de susţinători care au strigat „Închideţi-o!” atunci când miliardarul populist a vorbit despre Hillary Clinton, pe care a prezentat-o drept o mincinoasă şi o coruptă.

Trump, care afirma recent că nu crede în sondaje, le-a citat din nou şi s-a lăudat că este „în creştere cam peste tot”.

După redeschiderea surprinzătoare de către FBI a cazului e-mailurilor lui Clinton în weekend, republicanul a denunţat, în pofida absenţei oricărei informaţii în acest sens, o adversară care se „confruntă cu probleme judiciare tot mai mari”.

De cealaltă parte, Hillary Clinton, într-un discurs ținut la Sanford, ea l-a atacat pe miliardarul populist pe tema impozitelor. Ea a denunţat o „schemă dubioasă”, evocată de ziarul The New York Times (NYT), pentru a nu plăti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top