Connect with us
Acuzații grave la adresa lui Hillary Clinton! Ar fi luat piese de mobilier din Departamentul de Stat pentru acasă

Știri

Acuzații grave la adresa lui Hillary Clinton! Ar fi luat piese de mobilier din Departamentul de Stat pentru acasă

Acuzații grave la adresa lui Hillary Clinton, în prag de alegeri SUA 2016. Candidata democrată la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton, a fost acuzată că a luat lămpi şi piese de mobilier de la Departamentul de Stat pentru a le folosi la reşedinţa sa din Washington D.C., arată documente FBI date publicităţii luni şi citate de Fox News.

Acuzaţia a apărut într-o declaraţie a unui agent FBI care s-a ocupat de securitatea lui Clinton în perioada în care aceasta a fost secretar de stat. Agentul, care este citat sub anonimat, a făcut afirmaţia în cadrul anchetei privind folosirea serverului privat de email de către democrată în perioada în care a condus diplomaţia americană, scrie news.ro.

„La începutul mandatului lui Clinton ca secretar de stat, ea şi membrii echipei ei au fost văzuţi luând lămpi şi piese de mobilier din Departamentul de Stat, care au fost transportate la reşedinţa ei din Washington D.C.”, se arată în documente.

Agentul „nu ştie dacă aceste obiecte au fost returnate Guvernului la plecarea lui Clinton de la Departamentul de Stat”, a adăugat FBI.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, John Kirby, a declarat pentru Fox News că, din informaţiile sale, obiectele luate erau proprietatea privată a lui Clinton. „Din câte înţeleg, acelea erau bunurile ei personale, pe care le-a adus de-acasă pentru a-şi decora biroul, după care le-a luat înapoi”, a spus Kirby.

Nu este pentru prima dată când Clinton este acuzată că a luat bunuri ale statului. În 2001, când ea şi soţul ei au plecat de la Casa Albă, au luat cadouri în valoare de 190.000 de dolari cu ei.

O parte dintre cei care au oferit aceste cadouri au spus că erau pentru Casa Albă. Printre aceştia se numără Serviciul pentru Parcuri Naţionale, care a oferit cadouri în valoare de 28.000 de dolari pentru colecţia personală de la Casa Albă.

În cele din urmă, soţii Clinton au returnat cadouri în valoare de 28.000 de dolari şi au plătit alţi 86.000 de dolari, din fonduri personale, pentru alte daruri luate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top