Connect with us
ALEGERI SUA 2016. Donald Trump loveste in sotii Clinton cu propriile lor gafe

Știri

ALEGERI SUA 2016. Donald Trump loveste in sotii Clinton cu propriile lor gafe – VIDEO

ALEGERI SUA 2016. Mai sunt doar cateva luni pana cand vom afla cine va conduce Statele Unite ale Americii, si, asa cum se crede, intreaga lume odata cu victoria de peste Ocean. Batalia dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Hillary Clinton, candidata democratilor, cunoaste un nou episod.

De data aceasta nu e vorba de vreo declaratie iesita din comun a lui Trump, ci doar de o remarca pe care au avut-o toti americanii in timpul Conventiei Democrate de joia trecuta (n.r.: 28 iulie) din Philadelphia cand Hillary a fost confirmata oficial drept candidata a democratilor pentru presedintie.

ALEGERI SUA 2016: Puiul de somn si comentariile de dupa

Candidatul republican Trump a ras in hohote vazandu-l pe Bill Clinton, fost presedinte american si sot al lui Hillary, care adormea in timpul discursului fostei prime doamne. Printre televiziunile care au surprins momentul jenant pentru democrati s-a numarat si ABC (foto captura articol), acolo unde a urmarit si Trump adunarea sustinatorilor contracandidatei sale.

„Pana si Bill este satul de minciuni, trist!”, a scris Trump pe contul sau de Twitter. Acesta a adaugat ca discursul lui Hillary nu l-a plictisit doar pe Bill, ci pe toti cei aflati in sala. „E timpul sa ne trezim si sa facem din nou America mare si puternica”, a mai spus Trump, scrie The Washington Post.

Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

Nu e prima oara cand fostul presedinte american este surprins dormind in timpul unui eveniment important. Bill Clinton a facut valva in ianuarie 2008, pe 24 mai exact, cand a atipit in timpul omagiului adus lui Martin Luther King.

Vezi mai jos videoclipul care face senzatie zilele acestea pe Internet. In doar cateva zile, filmuletul a fost vizionat de peste 1.700.000 de internauti. Videoclipul a primit pana acum 1.600 de aprecieri pe Youtube. Evident, au aparut si sutele de comentarii pro si contra Bill.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top