Connect with us
Catalina Stefanescu, iubita lui Dan Sova, se va implica in campania prezidentiala a lui Hillary Clinton

Știri

Alegeri SUA 2016: Iubita lui Dan Sova, campanie prezidentiala pentru Hillary Clinton

Alegeri SUA 2016. Catalina Stefanescu, deputat PSD, se va implica in campania prezidentiala a lui Hillary Clinton, candidatul din partea Partidului Democrat la presedintia Statelor Unite.

Citeste si: ALEGERI SUA: Scandal sexual in tabara lui Hillary Clinton!

Citeste si: Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il depaseste pe Donald Trump la intentiile de vot

„In contextul alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie, Catalina Stefanescu, deputat in Parlamentul Romaniei va reprezenta TSD in SUA in perioada 1 – 6 septembrie 2016 pentru a participa la o tabara electorala de tineret organizata de Partidul Socialistilor Europeni (PES), Uniunea Internatională a Tineretului Socialist (YUSI), Tinerii Socialisti Europeni (YES) si Modern Actions Strategies. Tabara politica le va oferi participantilor oportunitatea de a se familiariza cu temele sustinute de democrati in alegerile prezidentiale, dar si de a cunoaste in detaliu modul in care tehnologia este folosita de democrati pentru a-i motiva pe tineri sa se implice si sa voteze“, se arata intr-un comunicat de presa al TSD, citata de adevarul.ro.

Alaturi de colegii sai din Internationala Socialista, Catalina Stefanescu, iubita lui Dan Sova, va face campanie pentru Hillary Clinton intr-unul din statele decisive pentru soarta alegerilor prezidentiale americane – Ohio.

„Ne bucuram ca avem ocazia sa sustinem printr-un reprezentant al Tineretului Social Democrat o campanie prezidentiala in ale carei valori ne regasim. Hillary Clinton este un exemplu despre cum trebuie slujit binele public de-a lungul unei intregi cariere. In plus, invatam de la cei mai buni cum pot fi tinerii motivati sa se implice in viata politica si sa participe la vot. Mizam pe experienta partenerilor americani pentru a-i convinge si pe tinerii din Romania sa fie mai activi politic. Foarte multi tineri se vor afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din acest an si speram ca acesta sa fie un motiv suplimentar pentru a avea o prezenta cat mai mare la vot a celor între 18 – 35 ani“, a afirmat Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat.

Cătălian Stefănescu este cel mai tanar deputat, ajungand in Parlamentul Romaniei, pe listele USL, la varsta de doar 24 de ani, sprijinita de presedintele PSD Liviu Dragnea. Ea este cunoscuta si datorita relatiei cu Dan Sova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top