Connect with us
Alegeri SUA: Împușcături în secția de vot. Un mort și trei răniți

Știri

Alegeri SUA: Împușcături în secția de vot. Un mort și trei răniți

Alegeri SUA: Împuscături într-o secție de votare din California, în timpul alegerilor SUA. Potrivit presei, două secții de vot s-au închis în urma unor împușcături. Incidentul a avut loc imediat după ce au început să apară primele sondaje și să se închidă primele secții.

Update 2:18: Potrivit polițiștilor, bărbatul care a tras mai multe focuri de armă este în libertate și este puternic înarmat.

Primele informații arată că o persoană a murit și cel puțin trei persoane sunt rănite. Poliția îi sfătuiește pe oameni să evite zona din cauza unui „incident critic”.

Incidentul are loc chiar în momentul în care rezultatele exit-poll au început să apară.

Un bărbat a declarat că era înăuntru când a auzit mai multe focuri de armă și oamenii de pe stradă fugind în interiorul secției de vot. Atunci oficialii au luat decizia să închidă secția.

„Oamenii au venit țipând și spunând că un bărbat cu vestă antiglonț și tricou alb trage focuri de armă. Momentan ne-am adăpostit în secția de vot și încercăm să ne păstrăm calmul”, a declarat o altă martoră.

Femeia a spus că oficialii nu îi lasă să părăsească secția de vot. Însă, le permit să voteze cât timp așteaptă, celor care nu au făcut asta deja.

Aproximativ 30 de persoane sunt blocate în secția de votare. Acestora li s-au alăturat 15-20 de copii de la o sală de sport din apropiere.

Două victime au fost transportate la spital cu un elicopter.

Între timp, Trump a ridicat din nou posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor, declarând că a văzut nereguli de vot.

Citește și: Alegeri SUA: America a votat. Aflăm cine este președintele. CNN anunță rezultate EXIT POLL

Candidatul republican a declarat pentru Fox News că în unele locuri mașinile se schimbă voturi.

După ora 02.00 (ora României), atenția va fi asupra statului-cheie Virginia (13 mari electori). Acest stat a votat în 2008 şi 2012 pentru Barack Obama, dar anterior a fost republican. Dacă Donald Trump va câştiga acolo sau dacă diferenţa este foarte mică, noaptea se anunţă lungă pentru democraţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top