Connect with us
Donald Trump, candidat la alegerile prezidentiale din Sua

Știri

Barbara Streisand il ridiculizeaza pe Donald Trump pe note

Prezenta vineri in New York la o campanie de strangere de fonduri pentru Hillary Clinton, sub egida LGBT, cunoscuta actrita si cantareata Barbara Streisand a interpretat o parodie dupa piesa lui Stephen Sondheim “Send in the Clowns” (“Sa intre clovnii”), versurile fiind modificate pentru a face trimiteri directe catre candidatul republican, scrie news.ro.

“Is he that rich, maybe he’s poor, ‘til he reveals his returns, who can be sure?” (“Daca e chiar asa de bogat, sau daca e sarac, cine poate sti cat timp nu-si declara averea?”) a cantat Streisand in ovatiile unei multimi de 1.000 de persoane. “Something’s amiss, I don’t approve, if he were running the free world, where would we move?” (“Ar fi foarte rau, nici nu vreau sa ma gandesc, daca ar ajunge sa conduca lumea libera, noi unde ne-am mai muta?”)

Cantareata a urcat pe scena dupa ce Hillary Clinton a tinut un discurs in care si-a reafirmat sprijinul pentru comunitatea LGBT, si a spus: “Noi cu totii o iubim pe aceasta femeie, si cei care o cunosc de la distanta, si cei norocosi care o cunosc de aproape.”

Evenimentul a fost organizat de Hillary Victory Fund, comitetul de sprijin al candidaturii lui Hillary Clinton, iar donatiile au variat de la 1.200 la peste 250.000 de dolari.

Recitalul lui Streisand a inclus included interpretari ale pieselor “People,” ‘’Pure Imagination” si “Happy Days Are Here Again”. Parodia adresata lui Trump a fost insa de departe cea mai apreciata interpretare, incheindu-se cu versurile: “And if by chance he gets to heaven, even up there, he’ll declare chapter 11. This sad, vulgar clown. You’re fired, you clown.” (“Chiar si in rai dac-ar ajunge, pana si acolo ar declara faliment. Clovn trist si vulgar. Esi concediat, clovnule.”)

Barbra Streisand, nascuta pe 24 aprilie 1942, este o renumita cantareata, compozitoare, actrita si producatoare americana, care s-a remarcat in domenii multiple ale industriei de divertisment si a fost recompensata cu numeroase premii – doua premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy si un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc in topul Billboard in fiecare dintre ultimele sase decenii, iar albumele si single-urile sale s-au vandut in peste 245 milioane de copii pe plan mondial.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top