Connect with us
Beyonce o susţine pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din SUA

Știri

Beyonce o susţine pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din SUA

Hillary Clinton se bucură de susţinerea mai multor artişti printre care celebra cântăreaţă Beyonce. Chance the Rapper, Jay Z (soţul lui Beyonce) şi Big Sean au susţinut un concert ieri seară în sprijinirea campaniei lui Clinton la alegerile prezidenţiale care vor avea loc pe 8 noiembrie.

Artiştii i-au îndemnat pe spectatori să meargă la vot pe 8 noiembrie şi să voteze cu Hillary Clinton. ”Vreau ca fiica mea să crească văzând o femeie la conducerea ţării noastre şi ştiind că posibilităţile ei sunt nelimitate”, a spus Beyonce. ”Şi de asta sunt cu ea”.

Concertul organizat în Cleveland face parte din acţiunile de campanie a candidatei democraţilor şi a fost anunţat în urmă cu câteva săptămâni. ”Avem lucruri neterminate. Mai multe bariere de trecut şi, cu ajutorul vostru, un tavan de sticlă de doborât pentru totdeauna”, a spus Clinton în faţa publicului.

Hillary Clinton a apărut pe scenă după duetul Jay Z – Beyonce. Ea l-a citat pe rapper: ”Jay a spus ceva memorabil de care toţi ar trebui să ne amintim: Rosa Parks s-a aşezat, ca Martin Luther să poată merge. Şi Martin Luther a mers, ca Barack Obama să poată alerga. Barack Obama a alergat, ca toţi copiii să poată zbura”.

”Celălalt tip, căruia nu îi doresc răul… Nu poate fi preşedintele meu”, a spus Jay Z. ”Nu poate fi preşedintele nostru. Odată ce ne separi, ne slăbeşti. Suntem puternici împreună. Şi fără alte vorbe, aş vrea să vi-l prezint pe următorul preşedinte al Statelor Unite, doamna Hillary Clinton”, a mai spus el.

Jay Z şi Beyonce au mai spus, în încheierea recitalului: ”Trebuie să ne gândim la viitorul fiicelor noastre, fiilor noştri şi să votăm pentru cineva căruia îi pasă de ei la fel de mult ca noi. Dacă sunteţi pregătiţi pentru libertate, faceţi zgomot”.

Beyonce şi-a afirmat susţinerea pentru soţia lui Bill Clinton din 2015, când a participat la o gală umanitară organizată de candidata democrată.

”Nu contează cine sunt. Sunt aici pentru a o sărbători pe viitoarea şi prima femeie preşedinte”, a afirmat Chance the Rapper pe scenă. ”Ea duce acum această luptă, câştigă cursa, dar are nevoie de tot ajutorul nostru”, a adăugat el, scrie news.ro.

”Arătaţi degetele mijlocii. Ştiţi pentru cine sunt”, a îndemnat Big Sean spectatorii.

CITEŞTE ŞI: Cine este Hillary Clinton- povestea candidatei la alegerile SUA

Donald Trump s-a întâlnit cu susţinătorii săi în Hersey, Pennsylvania. ”Înţeleg că am stabilit un record pentru acestă clădire şi, apropo, nu a trebuit să îi aduc nici pe J-Lo, nici pe Jay Z. Sunt aici doar eu. Fără chitară, fără pian, fără nimic”, a spus candidatul republican mulţimii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top