Connect with us
Carmen Harra

Știri

Carmen Harra: Hillary Clinton va fi presedintele Americii

Carmen Harra a fost astazi invitata la Teo show unde a facut o predictie importanta pentru viitorul femeilor

Invitata la Teo show, Carmen Harra a declarat ca dupa parerea ei Hillary Clinton va fi cea care va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite, afirmand ca este unicul politician care are calitatile necesare.

De asemenea Carmen Harra crede ca odata cu alegerea sentatoarei in functia de sef la statului american, pozitia femeii in lume va fi consolidata.

Carmen Harra se afla de cateva zile in Romania unde a lansat recent o carte „Karma relatiilor” care est semnata impreuna cu fiica sa, Alexandra Harra.

Carmen-Harra-carte-karma-relatiilor

Carmen Harra: Karma relatiilor

Noua carte a lui Carmen Harra reprezinta de fapt un ghid al relaţiilor. „Karma relațiilor” il ajuta pe cititor sa identifice tipul de relatie cu partenerul de viata si primeste sfaturi despre cum sa repare o astfel de legatura sau sa o paraseasca.

Cine este Carmen Harra?

Inca de la varsta de 5 ani Carmen Harra si-a dat seama ca este altfel fata de ceilati oameni, ca are ceva in plus, dar era prea mica pentru a putea constientiza.

Intr-o zi s-a dus cu tatal sau undeva in apropierea raului Somes si intr-o clipa de neatentie a cazut in apa, fara sa stie sa innoate a intrat in moarte clinica si atunci s-a produs ceva magic. Carmen se vedea plutind intr-o lume paralela cu cea pamanteasca, era intr-un frumos camp de flori, alaturi de persoane cunoscute si dragi ei, era liniste si pace. Singurul sunet ce se auzea era al unei muzici care-ti taia respiratia si te facea sa devii foarte calm si linistit.

Apoi l-a vazut pe tatal sau cum incerca s-o scoata din apa. De atunci Carmen Harra le spunea in fiecare zi parintilor sai ca va ajunge mare vedeta si isi anticipa propria viata.
Cariera sa muzicala a inceput la varsta de 9 ani cand Carmen Harra, pe atunci Carmen Muresan, s-a urcat pe scena de la Mamaia si a cantat in fata audientei. Primind doar o diploma de participare, mica noastra artista a rupt-o de suparare convinsa fiind de faptul ca ea merita mai mult de atat.

La varsta de 11 ani a inceput sa cante mai mult si castiga mai multi bani ca tatal sau. Au urmat multele participari la concursurile de muzica, printre care aducem aminte de Steaua Fara Nume.
Perioada Trio Express a sosit dupa ce Carmen Harra l-a intalnit pe Titus Muntean, la inceput a cantat singura, urmand ca mai apoi sa i se alature celelate colege.

Au fost mult disputate fetele din aceasta trupa pentru ca indrazneau sa faca tot ce era interzis. Au fost si cenzurate fiind interzise sa mai apara la televiziune, dar cu toate acestea au scos 12 cd-uri. Au facut zeci de turnee in tara si in strainatate.

Apoi Carmen a primit viza pentru America in anul 1983 si nu s-a mai intors in tara. Urmand sa se casatoreasca cu sotul ei si sa primeasca drepturi depline in tara tuturor posibilitatilor.
Nici in America Carmen Harra nu a renuntat la darul primit de la Dumnezeu. Incet, incet a inceput sa consilieze foarte multe vedete Hollywoodiene.
Care sunt predictiile facute de Carmen Harra aflati din pagina “ Previziuni “.

In prezent Carmen Harra este cea mai dorita consiliera din America, in 2008 a fost in Romania, invitata in emisiunea lui Catalin Maruta si asa a ajuns ca publicul roman sa-si reaminteasca de ea.

Foto: sfatuitoarea.blogspot.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top