Connect with us
Dezbatere Trump - Clinton LIVE TEXT si LIVE VIDEO. A doua confruntare

Știri

Alegeri SUA 2016: A doua dezbatere Trump – Clinton. Ce atacuri, dar și ce complimente și-au adus cei doi candidați

Dezbatere Trump Clinton Live. Donald Trump și Hillary Clinton se înfruntă în cea de-a doua dezbatere televizată. Cei doi candidați la funcția de președinte al SUA se vor duela în campusul Universității Washington din Saint Louis (Missouri).

Dezbatere Trump – Clinton LIVE TEXT

Update 7:35: Hillary Clinton a câştigat dezbaterea de duminică seară, cu rivalul său republican Donald Trump, arată un sondaj realizat de CNN/ORC. Potrivit studiului, 57% dintre persoanele care au urmărit dezbaterea sunt de părere că dezbaterea a fost câştigată de Clinton. 34% consideră că Trump s-a descurcat mai bine.

Update 5:38: Dezbaterea dintre cei doi candidați la Alegerile Sua 2016 s-a încheiat într-o notă pozitivă. Întrebarea din partea publicului i-a forțat pe cei doi să pună capăt atacurilor și să spună lucrurile pe care le admiră unul la celălalt.

Update 5:34: Întrebare din partea publicului: Dacă fiecare ar putea să spună un lucru pe care îl respectați unul la celălalt!

Hillary Clinton: Mi se pare o întrebare corectă. Eu îi respect copiii. Copiii săi sunt oameni capabili, devotați. Nu sunt de acord cu aproape nimic din ceea ce face. Ca mamă și bunică mi se pare important. Cred că aceste alegeri au devenit în parte conflictuale pentru că miza e mare. Vom alege un președinte care va institui politicile de rigoare. Miza este foarte mare, sunt poate cele mai aprinse alegeri de până acum. Sunt de 30 de ani în slujba copiilor, familiilor. Vreau să vin cu acest bagaj la Casa Albă.

Donald Trump: Comentariul ei este plăcut. Sunt mândru de copiii mei. Voi spune ceva despre Hillary: Este o luptătoare. Nu sunt de acord cu judecata ei, dar ea muncește mult și nu renunță și consider că este un lcuru foarte bun.

Updte 5:30 Întrebare: Ce pași veți face să întâmpinați nevoile noastre legate de energie și săpăstrăm mediul?

Donald Trump: Agenția de protecție a mediului a ucis aceste companii energetice. Sunt multe companii din străinătate care vin și iau fabricile noastre. Eu sunt pentru energia alternativă. Hillary Clinton vrea să-i scoată pe mineri din afaceri. Avem gaze naturale. În ultimii 7 ani am găsit o avere la picioarele noastre, dar avem și datorii. Voi aduce înapoi companiile energetice. Voma duce înapoi muncitorii. Uitați-vă ce se întâmplă în industria oțelului. Trebuie să avem grijă de ele, de companiile energetice. Să mergem în Virginia de Vest, locuri extraordinare și veți vedea ce fac ei acolo. Este îngrozitor.

Hillary Clinton: Foarte interesant. China se debarasează în mod ilegal de aceste industrii. Este ceva ce am combătut cât timp am fost senator. Voi numi un procuror să se ocupe de aceste chestiuni. Știți că pentru prima dată suntem independenți de Orientul Mijlociu. Producem foarte multe gaze naturale care servesc drept punte…trebuie să rămânem independenți. Avem suficente probleme in Orientul Mijlociu ca să ne mai ocupă și de asta. Îndreptarea către susrse nonoluante de energie, crearea a milioane de noi locuri de muncă.

Update 5:24: Întrebare din public: Poate cel mai importat aspect al acestor alegeri este sistemul de justiție.

Hillary Clinton: Da, este una dintre cele mai importante chestiuni. Vreau să numesc judecători care să înțeleagă. Oameni care au lucrat la cazuri concrete. Da, vreau să institui ordinea. Vreau ca această Curte Supremă să înțeleagă parte din probleme noastre. Vreau ca tinerii sp-și poată exercita dreptul la franciză. Vreau egalitate în ceea ce pirvesc căsniciile. Ar fi o greșeală groaznică dacă nu s-ar respecta această egalitate în ceea ce privesc căsătoriile. Vreau să reechilibrez balanța. Mi s-a părut o greșeală ca președinte însă mă voi asigura că vom recupera acest vid.

Donald Trump: Justiția are nevoie de judecătorul suprem, care a murit recent. Vreau să găsesc pe cineva și am găsit 20 care au intrat pe listă. Oameni care sunt foarte respectați, de încredere. care respectă Constituția și cred că este foarte important să ne legăm și de psoesiunea de arme. Hillary a spus ceva despre contribuții. În campania mea am pus bani din banii mei. Eu pun mai mult de 100 de milioanede banii mei. Îmi finanțez singur campania. Ea de ce nu pune 25 de milioane din campania ei? De ce nu investiți și dumneavoastră, aveți destui bani?

Hillary Clinton: Respect cel de-al doilea amendament, dar cred că ar trebui făcute niște verificări.

Update 5:22: Hillary Clinton: Parțial, din cauză că noi care am avut privilegiul, am văzut pe soțul meu care a întors acel deficit și crearea de locuri de muncă pentru toată lumea. Îl admir e Obama. El a moștenit cea mai mare criză națională. S-au pierdut peste 20 de milioane de dolari.

Update 5:20 Cum puteți să uniți o țară dacă dați la o parte milioane de americani?

Hillary Clinton: Eu mă cert cu modul la care își duce campania. Ce a spus el despre afroamericani, despre imigrani. Nu le-a prezentat niciodată scuze. Cred că mare parte din tonul adoptat de e…camania naostră se bazează pe probleme reale.

Donald Trump: Când a spus că sunt deplorabili așa a vrit să spună. Are ură în ea. Această țară nu mai poate suporta 4 ani de Barack Obama și asta veți trăi cu ea.

Update 5:14: Întrebare din public: Credeți că puteți fi un președinte devotat?

Hillary Clinton: 67% au votat pentru realegerea mea la al doile amandat. Am încercat toată viața să fac ce pot pentru a susține copiii, familiile. Donald vorbește mullt despre acești 30 de ani de când sunt în serviciul public. Am militat pentru drepturile copiilor cu dizabilități. Mă voi asigura că fiecare american să simtă că își are locul în țara noastră. Se resimte această teamă, se cheamă efectul Trump. Mulți se simt incomozi.

Donald Trump: Ea spune că oamenii din America sunt deplorabili. Eu voi fi președinte al tuturor, voi da putere oamenilor, voi crea slujbe. Ceea ce a făcut soțul ei a fost dezastru, am pierdut bani, fabrici. Ea spune că va crea lucruri. A mințit. Eu voi fi un președinte al tuturor, al orașelor. Ea vorbește, dar nu face nimic. Dacă mergi în orașe și vezi sărăcie…sujbele sunt inexistente. Dacă ea va ajunge președinte doar va vorbi. Ea este numai vorbe.

Update 5:12: Veți veni cu forțe din partea armatei?

Hillary Clintn: Nu cred că trupele americane ar trebui să ocupe teritoriul. Nu cred că este o strategie inteligentă. Mă gândesc la recurgerea unor specialiști în acea zonă. Sper că atunci când voi fi președinte va fi eliminat ISIS din Iraq. Donaldspunea că știe mai multe depsre ISIS. Nu, nu știe. Trebuie să ne agrenăm în a acționa. Ținta ar fi Bagdad. Am fost implicată în asemene aoperațiuni militare.

Donald Trump: A vorbit un minut peste și nu ați oprit.

Update 5:03: Întrebare: Imaginea cu băiețelul plin de sânge. Sunt imagini și mai șocante. Cel puțin 100 dintre persoanele ucice în ultimul atac erau copii. Dacă ați fi președinte ce ați face în privința Siriei?

Hillary Clinton: Situația din Siria este catastrofală. În fiecare zi vedem rezultatele regimului. Toate aceste bombardamente, forțele aeriene rusești depun eforturi pentru a elimina și ultima redută împotriva regimului. Când eram secretar de stat am susținut această cauză. Avem nevoie de o înțelegere cu rușii în acest sens. Trebuie să lucrăm cu partenerii nosștri de la sol, dar vreau să spun că miza este ambiția și agresivitatea Rusiei. Rusia a hotîrât că se va implica în Siria și a decis și pe cine vor dori preedinte. l voi înfrunta pe Putin. Suțin eforturile de a investiga crimele de război.

Donald Trump: Păcat că Obama ascultă, deși nu ar trebui să maia sculte. Obama a spus că a fost trist și ea spune lcururi dure la adresa rușilor, dar programul nostru nuclear este în urmă comparativ cu rușii. Ea vorbește împotriva lui Putin, vorbește împotriva rebelilor. De fiecare dată când vorbim de rebelii din Iraq noi înarmăm. Ideea este că tot ceea ce a făcut în privința politicii externe a fost un dezastru. Am semnat un tratat de pace.

Update 4:58: Donald Trump: Hillary Clinton are prieteni care vor aceste prevederi legate de taxe. Este foarte important pentru cei de pe Wall Street. Vreau să spun că eu plătesc taxe, la fel ca mulți alții ca noi de la care Hillary ia bani. Plătesc taxe, dar am dreptul să-mi deduc și a fost și o depreciere din cauza lor. Ea de ce vorbește și nu a făcut ceva. Nu afce decât să vorbească. Din nou nu judecă bine. A luat decizii greșite și despre Libia, Iraq.

Hillary: M-am pronunțat în favoarea acestor taxe. Potrivit Constituției, președintele are această putere. Ha să vorbim despre acești 30 de ani de când sunt în slujba publicului! Sute de mii de copii au șansa de a fi adoptați, pentru că am lucrat la acest sistem de adopții. Am aprobat o lege care susține aceste asigurări. De asemenea susțin drepturile femeilor, pentru a ne asigura că au o șansă la o viață mai ună. 400 de legi au numele meu pe ele. Am muncit din greu. Ca președinte, voi duce mai departe munca deja depusă. treabă faci cu oameni. Am venit cu rezultate concrete.

Update 4:53: Întrebare din public: Ce previziuni despre taxe aveți?

Hillary Clinton: El trăiește într-un Univers paralel. Planul lui va conferi celor înstăriți, cele mai mari reduceri de taxe. Donald are mereu grijă de el și de cei ca el. De fapt, taxele vor crește pentru cei din pătura de mijloc. Cine câștigă mai puțin de 250 de dolari nu vor plăti taxe mai mari. Am votat pentru a închide aceste breșe. Breșe care i-au permis să evite plata taxelor. Vorbesc de cei acre fac bani grei. Trebuie să recuperăm timpul pierdut! De la marea recesiune, câștigurile s-au înregistrat la vârf. Ne voma sigura că nicio persoană nu va sări acest pas.

Donald Trump: Oamenii ca mine să facă ce fac eu. Și ea ar fi putut să facă acest lcuru demult. A fost în Senatul american. Nu ați făcut asta pentru că și prietenii dumneavostră au profitat de asta. Ea este acolo de 30 de ani, putea să facă ceva. Vom avea legi legate de taxe, voi scădea taxele pentru corporațiile mari și mici, dar voms cădea de la 35% la 15%. Voms cădea taxele și pentru clasa de mijloc. Vă spun eu: Hillary va crește taxele! Asta va fi un dezastru pentru țară! Noi vom avea o creștere economică. Eu e voi aduce la un nivel scăzut.

Update 4:48: Întrebare: E vorba de scandalurile legate de discursurile plătite. Este în regulă ca politicienii să aibă două fețe?

Hillary Clinton: După ce am văzut filmul lui Steven Spielberg… Mi s-a părut o mostră extraordinară de lidership politic. Putin și guvernul rus direcțioenază atacuri pentru a ne influența alegerile. Niciodată în istorie un adversar să lucreze atât de intens pentru a influența rezultatul alegerilor. Încearcă să ifluențeze electoratul să-l voteze pe Trump. Ar trebui că secerm ca Donald să dea toate declarațiile sale.

Donald Trump: A fost prinsă cu minciuna. Hârtiile au mers peste tot. Alții nu mint. În ceea ce privește alte elemente…nu-l cunosc pe Putin, dar este bine să ne înțelegem cu Rusia. Motivul pentru care dau vina pe Rusia pentru că se crede că ă susține. Nu am afaceri acolo, nu am împrumuturi în Rusia. Statul american datorită balanței mele m-a ales să fac lucruri între Casa Albă și Congres. Nu am nicio legătură cu Rusia. Probabil că v-ar spune asta dacă ați întreba organele abilitate. De îndată ce voi avea ocazia voi plăti taxe de milioane de dolari.

Update 4:43: Întrebare din public: De ce să vă asumați acest risc de a accepta acești emigranți?

Donald Trump: Hillary Clinton, în ceea ce privește oamenii care în țara noastră sunt criminali. Eu i-aș trimte înapoi. Paznicii, grănicenii, mă susțin pe mine pentru că susțin ordinea. Ea nu gândește bine, e atât de greșit încât nu ar trebui să fie președinte.

Hillary Clinton: Gândiți-vă la acel băiețel cu sânge pe față…din cauza agresiunii ruse cred. Trebuie să ne jucăm rolul. Vom avea și această procedură de interdicție. Este important pentru noi, ca și linie politică, să facem cum a zis Donald că le interzicem să vină din cauza religiei. Ce facem? Le dăm un test de relifie? Cum vom institui asemenea proceduri? Ce a zis el e periculos. Uitați-vă la proaganda teroristă…Donald se folosește de ceea ce spune pentru a crea combatanți.

Update 4:37: Întrebare din public: Sunt 3,3 milioane de musulmani…cum veți gestiona această problemă?

Donald Trump: Trebuie să facem în așa fel încât să fim siguri…da, este o problemă. Trebuie să avem grijă, că musulmanii vin și spun când văd că se întâmplă ceva. Să vedem ce s-a întâmlat la Paris…nici Obama, nici ceilalți nu au făcut nimic. Problema este terorismul islamist radical.

Hillary Clinton: Din păcate, s-au spus lucruri neplăcute despre musulmani. Avem musulmani în țara noastră de la George Washington. Viziunea mea asupra Americii este una în care fiecare are locul lui. Cineva să aibă felia lui. Este o viziune îngustă să te angrenezi într-un asemenea discurs. M-am întâlnit cu mulți din reprezentanții aceste categorii. Vor să se simtă că fac parte din țara noastră. Nu suntem în război cu isamul. Este o greșeală să ai o asemenea viziune.

Update 4:36: Donald Trump: Vom avea concurență în asigurări. Președintele Obama, păstrând aceste limite, aproape că a fost ca un Dumnezeu cu această lege. A fost, însă, o fraudă. Vom bloca această lege.

Update 4:34: Hillary Clinton: Avem un sistem deja instituit. Această lege voia să umple vidul cerat, pentru cei care nu puteau să-și permită o asemenea poliță de asigurare. E vorba și de persoanele angajate, care aveau loc de muncă dar nu ăți permiteau o poliță de asigurare.

Puteți urmări AICI dezbaterea LIVE

Update 4:29: Întrebare din parte apublicului: Obama Care, programul de sănătate, nu este pentru toată lumea. Ce veți face pentru a scădea costurile sănătății?

Hillary Clinton: Cred că Donald va rezolva chestiunea prin a abroga. Rețetele, costurile au crescut. Nu vreau ca oamenii să uite că atunci când vorbim de prioritățile viitorului președinte…Mi-au spus oamenii ce diferențe a făcut faptul că acum sunt asigurați. Nu pot nega gradul de asigurare. femeile pot plăti mai mult decât bărbații. Dacă ai sub 26 de ani și părinții au o poliță de asigurare te pot lua pe polița lui. Vreau să păstrez ceea ce funcționează la acest sistem. Dacă abrogăm această lege și o luăm de la 0 aceste beneficii vor fi pierdte. Acum suntem la 90% la procent de acoperire.

Donald Trump: Este o întrebare foarte bună. Legea lui Obama este un dezastru. Am ajuns la numere pe care nu le-am văzut niciodată. Sunt oameni care nu sunt angajați nicăieri. Obama Care nu va merge niciodată. Este scumpă. Trebuie să renunțăm la ea și să o înlocuim cu ceva care să fie mai ieftin. Trebuie să oprim companiile de asigurări să intervină, pentru că voiau să profite. Legea le dă companiilor posibilitatea să intre în competiție. Atunci când canadienii au nevoie de o operație vin în SUA, pentru că sistemul lor este lent, este o catastrofă Obama Cre a fost primul pas, este un dezastru total. Au crescut cheltuielile, dar și deducerile. Trebuie să renunțăm la această lege.

Donal Trump, atac fără precedent la adresa lui Hillary Clinton: „Ar trebui să fiți la închsioare”

Update 4:27: Donald Trumo: 33.000 de mailuri au fost șterse și spune că nu e nimic greșit. Republicanii sunt dezamîgiți. Să spuneți că nu s-a întâmplt nimic greșit…Ar trebui să fiți la închisoare. Hillary: Bine, Donald. Știu că ești pus pe diversiune în seara aceasta. Sunt chestiuni de care oamenilor chiar le pasă.

Update 4:25: Întrebare din public: Nu vi se pare o neglijență? (cu referire la mailuri)

Hillary Clinton: A fost o greșeală. Îmi pare foarte rău. Sunt și câteva acuzații denigratoare după un an de investigații nue xistă dovezi că cineva a spart serverul. Tratez cu foarte mare atenție materialele sensibile, confidențiale. Am avut acces la foarte multe secrete de stat. Am avut acces la secrete importante, iau foarte în serios. Nu există dovezi că aceste secrete au ajuns în mâna cui nu trebuie.

Update 4:24: Hillary Clinton: Mergeți pe pagina mea de web. Am avut milioane de persoane la prima dezbatere care au verificat aceste fapte pe pagina mea. E bine că cineva cu temperamentul lui Donald Trump…

Update 4:22: Donal Trump: Dacă voi câștiga voi cere procurorului general să ceară această situație ( cu referire la mailuri). Când vorbesc despre oamenii din această țară, care sunt supărați. Niciodată nu s-a întâmlat ca atâtea emailuri să fie șterse. Ați primit o citație și ați șters 33.000 de mailuri. Oamenii au fost mințiți.

Update 4:20: Hillary Clinton: Când aud așa ceva…i se amintește ceea ce Michelle Obama ne-a spus: Când ei se coboară tu te ridici. Fiecare va trage prpriile concluzii dacă omul de pe scenă, din autobuz reprezintă omul.

Update 4:16: Întrebare din partea publicului: Când ați coborât din acel autobuz era altă persoană?

Donald Trump: Nu sunt mândru de ceea ce am spus atunci, dar s-a întâmplat. Dacă vă uitați la Bill Clinton a spus lucruri la fel de rele. Bill Clinton a fost abuziv față de femei. Le-a atacat cu duitate. Una dintre femei a fost violată la 12 ani. Clientul ei, pe care l-a reprezentat, a fost văzută râzând în acest caz. Nu-mi spuneți despre cuvinte! Îmi cer scuze pemntru acele cuvinte! Sunt oameni care le spun.

Update 4:15: Donald Trump: Acestea sunt doar cuvinte oameni buni. Hillary vorbește despre educație care nu este sigură. Ea nu a ajutat deloc afroamericanii. Ea vrea votul. Am văzut când era senator, nu poate să facă nimic.

Update 4:13: Hillary Clinton: Donald Trump nu este potrivit pentru funcția de președinte. Am văzut și am auzit vineri era Donald vorbin despre femei, ce crede despre el, ce le-ar face acestora.Cred că este clar pentru toți că reprezintă exact ce este el. L-am văzut insultând femei, atacându-le, jignindu-le, făcându-le să se simtă prost. La prima dezbatere am văzut o fostă Miss Universe, dar acesta este Donald TRump. Aici nu este vorba doar despre această înregistrare, pentru că a atact și emigranți, oameni cu dizabilități. Ăsta este Donald Trump. Vreau să transmit un mesaj: Suntem o națiune măreață pentru că suntem buni. Vom celebra această diversitate, asta este America pe care o iubesc. Aceasta este America pe care o voi servi.

Update: 4:05 Prima întrebare: Credeți că sunteți model pentru public?

Hillary Clinton: Cred că este o întrebare foarte bună. Cred că este foarte important pentru noi că țara noastră este o țară măreață. Ne vom respecta reciproc, ne vom susține. Sunt foarte optimistă în ceea ce putem face împreună. Vom fi mai puternici dacă vom trece peste aceste diferențe care există, pentru a ne urma țelurile, trebuie să ne asigurăm că avem cel mai bun sistem de educație. Trebuie să muncim împreună pentru a reuși, de aceea sper că ne vom uni forțurile, sper că voi fi aleasă și promit că voi colabora cu fiecare american.

Donald Trump: Îi cunosc pe oamenii din această țară și am făcut asta ca politician. Concepția mea a fost să fac America din nou măreață. Când văd problemle din Iran și când văd ce rău e acolo, când privesc toate aceste lucruri…trebuie să aducem înapoi respectul față de lege, avem nevoie de justiție. Vreau să fac lcurui care nu au fost făcute: să fac orașele mai sigure pentru afroamericani. Să știți că eu voi înfrânge ISIS. Mă voi ocupa de ISIS.

Update 4:00: Dezbaterea începe. Moderatorul emisiunii: „Dezbaterea de azi se adresează publicului care pot pune întrebări”.

Update 3:57: Bill Clinton și Melania Trump au fost invitați în platoul emisiunii. Cei doi și-au dat mâna.

Update 3:49: Hillary Clinton a ajuns în platoul emisiunii în care va avea loc dezbaterea.

Update: 3:43 Această confruntare dintre Donald TRump și Hillary Clinton ar putea fi decisivă. Dezbaterea dintre cei doi candidați începe în câteva minute și poate fi urmărită aici LIVE.

UPDATE 01:03 – Dezbaterea începe de la ora 04:00 și este LIVE pe Huff.ro, ramâneți pe Huff.ro.

LIVE! VIDEO STREAMING Trump Vs Clinton

Dezbaterea celor doi va fi moderată de prezentatorul CNN Anderson Cooper și de realizatoarea ABC Martha Raddatz. Jumătate din întrebările din cadrul dezbaterii vor fi puse de moderatori și jumătate de 40 de alegători aleși aleatoriu.

Confruntarea televizată dintre republican și democrată va fi difuzată în peste 200 de săli de cinema din SUA.

Dezbaterea vine în contextul în care Donald Trump se află în plin scandal, după ce presa americană a difuzat o înregistrare în care afaceristul face comentarii misogine la adresa femeilor.

Acesta s-a lăudat că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie măritată, a cărei identitate nu este precizată, dar şi că a pipăit multe alte femei, spunând “când eşti un star, te lasă să o faci”.

În urma acestor afirmații, mulți susținători republicani și-au retras sprijinul. Chiar și soția sa, Melania Trump, a catalogat afirmațiile drept „inacceptabile și jignitoare”. Magnatul american și-a cerut scuze, afirmând că  înregistrarea a fost o “laudă de vestiar, o conversaţie privată care a avut loc în urmă cu mulţi ani”. El a dat asigurări că declaraţiile „nu reflectă cine sunt”. „Am spus că am greşit şi îmi cer scuze”, a adăugat politicianul.

Alegeri SUA 2016. Dezbatere Trump Clinton – A doua dezbatere TV

La finalul lunii septembrie, Trump și Clinton s-au confruntat în prima dezbatere televizată. Aceștia au abordat în special teme economice şi de politică externă şi s-au întrerupt repetat.

Vezi aici cum a decurs prima dezbatere!

Candidatul republican la alegerile prezindețiale din luna noiembrie s-a plâns că microfonul său nu a funcționat și s-a întrebat retoric dacă nu cumva acest lucru a fost planificat.

Potrivit celor mai recente sondaje, Donald Trump se află la circa 4% de contracandidata sa, Hillary Clinton.

Huff.ro va transmite LIVE TEXT dezbaterea dintre cei doi candidați de la Casa Albă, de la ora 3.00 (ora României).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top