Connect with us
Dezbatere TV între Donald Trump și Hillary Clinton. Ce au pregătit candidații pentru alegeri SUA 2016

Știri

Dezbatere alegeri SUA: Donald Trump și Hillary Clinton. Cine a câștigat confruntarea

Alegeri SUA 2016. Dezbaterea dintre doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump și Hillary Clinton, va avea loc în această seară, la NBC, de la ora 21:00 (4:00 ora României).

Hillary Clinton și Donald Trump- prima dezbatere tv

Update 12:16: Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Donald Trump, s-a plâns după dezbaterea de luni seară că microfonul său nu a funcţionat şi s-a întrebat dacă această situaţie a fost planificată sau nu, relatează CNN, potrivit news.ro.

“Au avut, mi-au dat un microfon defect. Aţi observat acest lucru? Microfonul era defect în sală”, a spus el unui grup de reporteri.

“Mă întreb, a fost intenţionat? A fost intenţionat? Am avut un microfon care nu a funcţionat corect”, a insistat el.

Update 8:00: Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite Hillary Clinton şi rivalul său republican Donald Trump s-au înfruntat luni seară în prima dezbatere electorală din campanie. Aceștia au abordat în special teme economice şi de politică externă şi s-au întrerupt repetat, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Presa externă relatează că Donald Trump a fost agitat și zgomotos, în timp ce Hillary Clinton a fost calmă și chiar superioară în unele momente.

donald-si-hillary

Primele sondaje și reacția piețelor financiare indică totuși victoria lui Hillary Clinton.

Știre inițială:
Donald Trump a anunțat că va invita la prima dezbatere tv cu Hillary Clinton o fostă amantă a lui Bill Clinton.

Este vorba de Gennifer Flowers, cu care soţul candidatei democrate ar fi avut o relaţie extraconjugală la sfârşitul anilor ’70. De asemenea, Flowers a anunţat că este dispusă să ia parte la dezbatere.

DEZBATERE Alegeri SUA 2016: Trump vs Clinton LIVE VIDEO si LIVE TEXT pe Huff

Directoarea de campanie a lui Trump, Kellyanne Conway, nu a confirmat deocamdată dacă femeia va veni şi a precizat că aceasta nu a fost “invitată oficial”.

Anunțul lui Donald Trump vine după ce Hillary Clinton a declarat că l-a invitat pe afaceristul Mark Cuban, proprietarul echipei de baschet Dallas Mavericks, cunoscut ca fiind critic la adresa lui Donald Trump.

Streaming LIVE dezbatere in SUA – Donal Trump si Hillary Clinton LIVE online

Scandalul Gennifer Flowers a fost pe punctul de a-i distruge lui Bill Clinton şansele de a deveni preşedinte, în 1992. El a negat, atunci, orice aventură cu femeia. Însă, ani mai târziu, a recunoscut sub jurământ că a avut o singură relaţie extraconjugală, cea cu Flowers. Aceasta susţine că relaţia a durat 12 ani.

Prima dezbatere dintre Clinton şi Trump va avea loc luni seară, la Universitatea Hofstra din New York.

Se estimează că dezbaterea va fi urmărită de un număr fără precedent de oameni, care va depăși recordul stabilit în 1980. Atunci, dezbaterea dintre democratul Jimmy Carter şi republicanul Ronald Reagan, a fost urmărită de 80 de milioane de telespectatori.

Întâlnirea, prima dintr-un total de trei, va dura 90 de minute şi va începe la ora locală 21 (marţi, 4 ora României).

Dezbaterea vine în condiţiile în care avansul, la un moment dat considerabil, pe care îl avea Clinton în faţa lui Trump a dispărut. Și asta din cauza întrebărilor privind fundaţia ei şi privind faptul că a folosit un server privat de email când era secretar de stat.

Potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos publicat luni, jumătate dintre americanii care probabil că se vor prezenta la urne se bazează pe dezbateri pentru a lua o decizie.

De asemenea, 61% dintre ei speră că dezbaterea va fi civilizată şi nu sunt interesaţi de atacurile lansate în cursul campaniei.

De la ora 03:00 transmitem LIVE dezbaterea pentru alegerile din SUA 2016 in format LIVE video si LIVE TEXT.

Afla de la noi ce rezultate au confruntarile dintre Donald Trump si Hillary Clinton.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top