Connect with us
Donald trump, declarație halucinantă: "Ar trebui să anulăm alegerile și să..."

Știri

Donald trump, declarație halucinantă: „Ar trebui să anulăm alegerile și să…”

Donald Trump apelează la acuzații și declarații halucinante, pentru a-și câștiga simpatia alegătorilor, cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale din SUA. La un miting electoral, desfășurat în Ohio, Donald Trump a spus că alegerile ar trebui anulate și automat el să devină câștigător.

Citește și: Donald Trump acuzat de o actriță porno că i-ar fi oferit 10.000 de dolari pentru a întreține relații sexuale

Citește și: Trump o acuză pe Hillary Clinton că va provoca Al Treilea Război Mondial

“Mă gândesc că ar trebui pur şi simplu să anulăm alegerile şi să i le dăm lui Trump, nu-i aşa?”, a spus el un miting electoral organizat la Ohio.

“De ce să le desfăşurăm? Pentru ce să le desfăşurăm? Politicile ei (lui Hillary Clinton – n.r.) sunt atât de rele. Doamne, avem o mare diferenţă”, a adăugat republicanul.

De asemenea, el a lansat un atac la adresa vicepreşedintelui Joe Biden, care a spus săptămâna trecută că ar vrea să se întoarcă în anii de liceu, când putea să se bată în spatele şcolii cu un individ precum Donald Trump.

“Ştiţi ce faci cu Biden. Faci aşa”, a spus Trump, prefăcându-se că dă un pumn. “Şi ar cădea”, a adăugat el.

“Vă imaginaţi cum ar fi fost să fac eu o astfel de declaraţie? ‘Donald Trump este agresiv! L-a ameninţat pe vicepreşedintele Biden!’ Dar aşa, toată lumea a spus ‘Oh, este o declaraţie minunată’”, a subliniat republicanul.

“Visez în legătură cu Biden (…). Ar fi uşor. Ar fi atât de uşor”, a adăugat el.

“Mi-aş dori să fiu în liceu şi să pot să-l duc în spatele sălii de sport. Asta aş vrea”, a spus Biden la un miting electoral de săptămâna trecută, în replică la o înregistrare a lui Trump din 2005, în care omul de afaceri făcea remarce degradante la adresa femeilor, relatează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top