Connect with us
Donald Trump avertizează Europa, vor fi consecințe dacă nu cresc contribuţiile la NATO

Știri

Donald Trump, discurs după câștigarea alegerilor: „Vom reînvia visul american”

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din SUA. Republicanul a susținut primul său discurs după aflarea rezultatelor.

În fața susținătorilor săi, Trump a afirmat că a fost sunat pe Hillary Clinton, care l-a felicitat pentru victorie. Dacă în campanie, el a avut un discurs dur la adresa democratei, acum el a vorbit în termeni pozitivi de contracandidata sa. Acesta i-a mulțumit pentru ce a făcut pentru țară.

Citește și: Rezultate finale alegeri America: Trump este noul președinte

„Vă mulțumesc foarte mult. Am primit un telefon de la Clinton. Ne-a felicitat pe noi toți pentru victorie, iar eu am felicitat-o pe ea și pe familia ei, după o campanie foarte dificilă. S-a luptat foarte mult. A muncit o perioadă îndelungată și îi datorăm recunoștința noastră pentru ce a făcut pentru țară. A venit însă momentul ca America să se reunească , să fie o națiune unită. Voi fi președintele tuturor americanilor. Pentru cei care nu m-au susținut, fac un apel către voi, să ne unim forțele și să facem această țară una măreață. Noi nu am avut o campanie electorală, ci o mișcare formată din milioane de oameni muncitori care își iubesc țara și vor un viitor strălucitor pentru ei și familiile lor”, a spus Donald Trump.

Citește și: Cine este Trump. Povestea noului presedinte al SUA

Republicanul a făcut un apel la unitate și la reînvierea visului american.

„Dacă muncim împreună, vom reuși să reclădim această națiune și să reînviem visul american. America are un potențial imens, cunosc foarte bine această țară. Fiecare american va avea posibilitatea să realizeze care este potențialul său maxim.

Ne vom reconstrui țara, pornind de la spitale , infrastructură, aeroporturi. Vom implica milioane de oameni în reclădirea acestei țări Vom avea grijă de veteranii de război care au fost loiali acestei țări”, a mai declarat noul președinte al SUA.

În ceea ce privește relațiile internaționale, acesta a spus că Statele Unite vor avea parteneriate, nu conflicte.

„Ne vom dubla creșterea economică. Vom fi într-o bună relație cu celelalte națiuni. Niciun vis nu e prea mare, nicio provocare nu e prea mare. America nu va exporta decât ceea ce este mai bun. Vom avea parteneriate, nu conflicte”, a spus Donald Trump în discursul său, pe care l-a încheiat mulțumind familiei și susținătorilor săi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top