Connect with us
Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

Știri

Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

Pasiunea pentru politica atinge cote de neimaginat. Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Informatorii candidatului la prezidentiale si garzile de corp au fost pe faza si au evitat producerea unui dezastru in plina campanie electorala.

Politistii americani l-au luat pe sus pe tanarul de 19 ani care pregatea asasinarea lui Donald Trump. Autoritatile au descoperit ca tanarul cu porniri criminale este cetatean britanic, noteaza AFP. Michael Steven Stanford a planuit sambata uciderea lui Donald Trump.

Adolescentul a vrut sa fure arma unui agent al Secret Service pentru a trage in candidatul republican, insa a fost oprit la timp.

Atacul trebuia sa aiba loc intr-un cazinou din Las Vegas, unde Trump vorbea despre economia americana. „Sandford a dezvaluit ca a planificat sa vina la Las Vegas cu scopul de a-l ucide pe Trump”, sustine un agent Secret Service care a discutat cu tanarul infractor. Secret Service este serviciul de protectie al presedintelui si a altor personalitati americane cu rang inalt.

Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

VIRAL. Scrisoarea unei romance pentru Donald Trump

Stanford le-a mai spus politistilor ca planul de a-l ucide pe Donald Trump il are de cand si-a lansat candidatura. Baiatul sustine ca si-a cumparat, pe langa biletul de la mitingul din Las Vegas, un bilet la cel din Phoenix, Arizona, daca planul sau ar fi esuat in Las Vegas. Sub pretextul cererii unui autograf, baiatul s-a apropiat periculos de mult de agentii lui Trump, insa acestia au avut reflexe bune pentru a-l oprit pe infractor.

In luna noiembrie a acestui an au loc alegeri prezidentiale in Statele Unite. Dupa 8 ani cu Barack Obama, americanii isi aleg un nou presedinte. Principalii candidati sunt Hillary Clinton (Partidul Democrat) si Donald Trump (Partidul Republicanilor).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top