Connect with us
Donald Trump o ridiculizează pe Hillary Clinton: Nu poate să meargă nici 5 metri

Știri

Donald Trump o ridiculizează pe Hillary Clinton: Nu poate să meargă nici 5 metri

America e în fierbere pentru că au mai rămas o lună și câteva zile până când se va ști cine este noul președinte. Campania din acest an este una din cele mai controversate din ultimii 10 ani din Statele Unite și asta datorită coloratului candidat Donald Trump.

Trump nu doarme nicio secundă și profită de fiecare gafă pe care o face Hillary Clinton, legându-se inclusiv de starea de sănătate precară pe care democrata o afișează tot mai des în spațiul public.

Donald Trump, acuzații dure după dezbaterea cu Hillary Clinton: „Microfonul nu a funcționat”

CNN: Clinton a câștigat dezbaterea cu Trump. Șansele lui Hillary au crescut la casele de pariuri

În cea mai nouă intervenție a sa, Trump amintește de episodul din 11 septembrie când Hillary nu se mai oprea din tușit. Republicanul a ridiculizat-o din nou pe Hillary în cadrul unei întruniri pe care a avut-o cu votanții săi în Mahelm, Pennsylvania.

În mijlocului discursului său, Trump a amintit de situația lui Hillary Clinton: O femeie care se presupune că lupăt împotriva multor lucruri, care nu este capabilă să meargă nici cinci metri…

Fraților, avem nevoie de vitalitate, avem nevoie de energie, avem nevoie de oameni dispuși să schimbe lucrurile din jurul nostru, din temelii. Nu putem lăsa ca statul chinez să fie deasupra noastră, a declarat Trump mai contundent ca niciodată în fața alegătorilor din Pennsylvania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top