Connect with us
Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

Știri

Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

Campania pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an se inteteste in Statele Unite. Donald Trump, candidatul extremist al republicanilor, sustine ca Hillary Clinton ar trebui sa faca inchisoare.

Trump spune ca Hillary trebuie sa fie trasa la raspundere de autoritati pentru ca a folosit e-mailul personal in scopuri oficiale, aceasta fiind doar una din putinele acuzatii care i s-au adus candidatei Democratilor la prezidentiale. O parte din corespondentele despre care a scris si presa se refera la Libia si in special la atentatul din Benghazi impotriva consulatului american, efectuat pe 11 septembrie 2002.

„Voi spune acest lucru – Hillary Clinton trebuie sa mearga la închisoare”, a spus Trump in fata multimii adunate in California, la un eveniment de campanie. „Baieti, sincer acum, ea (Hillary Clinton) este vinovata pâna la Dumnezeu”, o acuza Trump in legatura cu evenimentele din Benghazi.

Sfarsitul lui Hillary Clinton? FBI o suspecteaza de asta!

VIRAL. Scrisoarea unei romance pentru Donald Trump

Bataie in numele politicienilor

Batalia pentru alegerea presedintelui Statelor Unite atinge cote incredibile. Votantii anti-Trump s-au luat din nou la bataie cu sustinatorii afaceristului la un eveniment electoral din San Jose si au dat foc unui steag american. Trump s-a remarcat in ultima vreme cu discursurile sale extremiste impotriva imigrantilor mexicani.

Analistii politici din intreaga lume sunt preocupati de varianta Trump presedinte. Multi dintre acestia sustin ca acesta ar fi un regres al democratiei americane si ar afecta intreaga planeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top