Connect with us
Donald Trump reacționeză la anunțul FBI

Știri

Donald Trump reacționeză la anuțul FBI care nu recomandă urmărirea penală a lui Hillary Clinton

Donald Trump a reacționat furios la anunțul pe care FBI la facut cu privire la începerea urmăririi penale în cazul emailurilor lui Hillary Clinton.

Acesta acuză FBI de lipsă de corectitudine și speră că acest lucru nu va influența electoratul cu doua zile înainte de alegerile din SUA 2016.

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale, Donald Trump a criticat dur FBI şi l-a acuzat de lipsă de corectitudine, după ce directorul Poliţiei Federale a informat Congresul că, în urma examinării tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, Biroul îşi menţine constatările anterioare şi nu recomandă declanşarea unei urmăriri penale, relatează BBC News, citat de news.ro.

La un miting electoral electoral organizat într-o suburbie a Detroit, Donald Trump a insistat că ar fi fost imposibil ca FBI să revizuiască cele până la 650.000 de e-mailuri noi într-o perioadă atât de scurtă de timp.

„Acum este protejată de un sistem corupt. Este un sistem complet corupt. Spun acest lucru de mult timp”, le-a spus el susţinătorilor strânşi la Sterling Heights, Michigan.

„Hillary Clinton este vinovată şi ştie acest lucru, FBI ştie acest lucru, oamenii îl ştiu şi acum ţine de poporul american să facă dreptate la urne, pe 8 noiembrie”, adăugat republicanul.

Într-o scrisoare adresată congresmenilor cu două zile înainte de scrutinul prezidenţial, Comey afirmă că anchetatorii au lucrat „zi şi noapte” să examineze e-mailurile găsite pe un dispozitiv folosit de fostul congresman Anthony Weiner – anchetat într-un scandal sexual, soţul lui Huma Abedin, o apropiată colaboratoare a democratei – trimise sau primite de Clinton.

„Noi nu ne-am schimbat concluziile pe care le-am prezentat în iulie” cu privire la modul cum şi-a gestionat Clinton mesageria electronică pe când era secretar de Stat, precizează şeful poliţiei federale în această scrisoare, citat de Washington Post

Echipa de campanie a lui Clinton a salutat imediat anunţul directorului FBI.

Alegerile din SUA sunt live pe Huff.ro în 8 noiembrie

Alegerile din Statele Unite ale Americii sunt live pe Huff.ro în 8 noiembrie, un adevărat maraton jurnalistic va fi declanșat odată cu deschiderea primei secții de vot din SUA. Rezultatele la alegerile prezidențiale din SUA vor fi aflate în timp real de pe site-ul nostru.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top