Connect with us
Joe Biden vrea să candideze in 2020

Știri

Joe Biden vrea să candideze in 2020

Vicepreşedintele Joe Biden a declarat luni seară că ar putea să nu îşi încheie pentru moment cariera politică, lăsând deschisă calea spre o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale americane din 2020. Democraţii i-au cerut în mod insistent anul trecut vicepreşedintelui să se înscrie în cursa pentru Casa Albă, însă acesta a refuzat să lupte împotriva lui Hillary Clinton, transmite CNN.

Joe Biden le-a mărturisit jurnaliştilor cât de mult i-a plăcut să lucreze de-a lungul carierei sale politice în Senat.

Întrebat dacă are de gând să mai candideze în viitor, vicepreşedintele a sugerat că este o intenţie pe care o ia în serios.

Biden – ”da voi candida”

”Da. Voi candida în 2020. Pentru preşedinte, la naiba”, a declarat Joe Biden.

Senatorii au organizat un vot extrem de emoţional pentru a redenumi o legislaţie de combatere a cancerului după Beau Biden. Primul fiu al vicepreşedintelui american a decedat anul trecut în urma unui cancer la creier.

”Nu, mi-a plăcut fiecare moment pe care l-am petrecut în Senat. Este un sentiment minunat să mă întorc aici. Am învăţat acum mult timp că soarta are un mod ciudat de a interveni”, a explicat Joe Biden.

De asemenea, vicepreşedintele a dat mai multe detalii despre o posibilă candidatură, precizând că nu îşi ia momentan niciun angajament pentru a se înscrie în cursa prezidenţială din 2020.

Joe Biden a îndeplinit timp de 36 de ani fucţia de senator de Delaware. În 2008, acesta s-a alăturat campaniei prezidenţiale a lui Barack Obama.

Acesta s-a înscris în cursa prezidenţială în două rânduri, în 1988 şi, respectiv, 2008.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top