Connect with us
Mihai Voropchievici a aflat cine va fi presedintele Americii

Știri

Mihai Voropchievici a aflat cine va fi presedintele Americii

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre alegerile din Statele Unite ale Americii si a dezvaluit cine va castiga fotoliul de la Casa Alba.

Donald Trump are numar de destin 4, in timp ce Hillary Clinton il are pe 9, acelasi numar al destinului pe care l-a avut Victor Ponta in anul 2014 si a pierdut alegerile. Voropchievici sustine ca Donald Trump are toate sansele sa detina fraiele la Casa Alba incepand din 8 noiembrie, ziua alegerilor prezidentiale in SUA.

Cine va fi presedintele Americii?

„Hillary are probleme de asociere cu ceilalti, este o femeie foarte dificila. Din cauza necajitului aluia, Bill, nu mai e o femeie concilianta. Sa stiti ca in padure, toti stejarii sunt puternici, dar daca vii cu drujba… Bill si Hillary nu se potrivesc deloc. Ei nu au o relatie”, a dezvaluit numerologul in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

„Oamenii pragmatici o vor vota pe Hillary Clinton. Ce vrea americanul? Sporturi extreme, teribilism, tot ce inseamna forta… Hillary Clinton este doar o supravietuitoare. Din cauza ca e nehotarata, pierde oportunitati tocmai atunci cand trebuie sa definitiveze. Mai pe romaneste, se ineaca precum tiganul la mal. Imi pare rau ca pentru ea e an personal 9”, a mai spus Voropchievici.

ALEGERI SUA 2016. Donald Trump loveste in sotii Clinton cu propriile lor gafe – VIDEO

Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

„Hillary este sintetica, este falsa, nu are substanta”, este de parare parapsihologul Lidia Fecioru, o mare critica a femeilor din politica. In ultima vreme s-a vehiculat ca daca Hillary Clinton esueaza in cursa pentru Casa Alba, Michelle Obama ar putea fi urmatorul presedinte de culoare al Americii si prima femeie presedinte.

Aceasta varianta pare imposibila pentru Voropchievici si Fecioru. „Nu o vad nici pe Michelle Obama presedinte. Cred ca americanii regreta ca au votat o persoana de culoare”, a mai spus Lidia.

„O sa calculez cand va fi urmatorul presedinte de culoare, cu data exacta – luna si an”, avertizeaza Mihai Voropchievici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top