Connect with us
Oficial: Donald Trump, candidat la functia de presedinte al SUA. Ce a spus magnatul

Știri

Oficial: Donald Trump, candidat la functia de presedinte al SUA. Ce a spus magnatul

Desemnarea lui Donald Trump s-a facut la Conventia republicana de la Cleveland, Ohio. Milionarul a primit sprijinul majoritatii delegatilor pentru a obtine investitura (1.237).

„Aceasta este o miscare. Dar trebuie sa mergem pana la capat”, a adaugat Trump, mentionand ca se simte mandru sa fie candidatul oficial din partea Republicanilor in cursa prezidentiala. ”Vom castiga si vom aduce schimbari importante si leadership in Washington…care va pune natiunea americana pe primul loc. Veti avea granite puternice. Veti scapa de SI (Statul Islamic). Vom restabili ordinea, rapid”, a mai spus candidatul republican la Casa Alba.

Vazut de multi drept un outsider, Trump a reusit sa castige rapid simpatia alegatorilor republicani, printr-un discurs cu accente nationaliste, anti-imigrationiste, bazat pe sloganul „Make America Great Again” (Sa facem America din nou mareata).

Citeste si: Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

Citeste si: Donald Trump o trimite pe Hillary Clinton la puscarie

Donald Trump va lupta cu Hillary Clinton (candidatul democratilor) pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Alegerile americane sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top