Connect with us
Risc de atentate teroriste pe perioada alegerilor din America. Trump, scos de pe scenă de Secret Service

Știri

Risc de atentate teroriste pe perioada alegerilor din America. Trump, scos de pe scenă de Secret Service

Alegerile prezidenţiale din Statele Unite sunt pândite de atentate teroriste. Donald Trump a fost scos de pe scenă, în timpul unui discurs electoral, pentru a doua oară de când a început campania electorală, iar serviciile secrete americane au devenit extrem de preocupate în ultimele ore.

Donald Trump a fost scos de pe scenă de echipele Secret Service în timp ce vorbea cu electoratul său din Nevada, în oraşul Reno. Unul dintre participanţii la mitingul electoral purta o armă albă asupra sa, anunţă Fox News.

Două gărzi de corp l-au luat pe sus pe Donald Trump şi l-au protejat în tot acest timp. ALţi agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând, iar acesta a fost scos din sală sub escorta poliţiei.

Secrete Service scrie într-un comunicat că un bărbat din public a atras atenţia asupra incidentului. Acesta a strigat „Armă”!, după care a fost imobilizat de trupele speciale de protecţie. Secret Service investighează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului, informează CNN.

După câteva minute bune, Trump a revenit pe scenă şi a declarat că nimeni nu a spus că va fi uşor în campanie: „Vreau să mulţumesc Secret Service”. „Nu vom fi opriţi niciodată”, a mai declarat candidatul republican la Casa Albă.

CITEŞTE ŞI: Cine este Donald Trump- povestea candidatului la alegerile SUA

O Americă tot mai nesigură

În ultimul an, tot mai multe atacuri şi atentate teroriste au fost comise în America, iar cei mai mulţi dintre atacatori s-au dovedit a fi cetăţeni americani care nu aveau nicio legătură cu Statul Islamic sau alte grupări jihadiste.

Anul acesta a avut loc cel mai sângeros atentat din istoria SUA. 53 de persoane au fost ucise într-un club de noapte gay din Orlando, pe 12 iunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top