Connect with us
Robert De Niro, despre alegerea lui Donald Trump: "Acum că e președinte nu pot să-i mai dau un pumn"

Știri

Robert De Niro, despre alegerea lui Donald Trump: „Acum că e președinte nu pot să-i mai dau un pumn”

Robert De Niro și-a exprimat nemulțumirea față de victoria republicanului Donald Trump. Actorul a glumit pe seama lui și a spus că s-ar putea să fie nevoit să se mute în Italia. Însă, dincolo de glume el a spus că îi va respecta poziția. Din acest motiv, el nu mai poate să-l lovească cu un pumn în față așa cum anunțase în campania electorală.

Robert De Niro a apărut în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live!” difuzata de ABC, miercuri seara. El a vorbit despre victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale care au avut loc marți.

Luna trecută, Robert De Niro a apărut într-o înregistrare video, în care a spus că i-ar plăcea „să-l lovească cu un pumn în față” pe Donald Trump. În respectiva înregistrare, Robert De Niro spunea ca Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu”, ”o rușine pentru țară”, ”un dezastru al națiunii” și ”un artist de rahat”.

Ca o continuare a acelei înregistrări, în emisiunea de miercuri, Robert De Niro a spus: ”Nu pot să îl mai lovesc acum, pentru că este președinte. Trebuie să respect acea funcție… Rămâne să văd ce va face și cum va acționa în privința anumitor lucruri. După cum vedem acum în multe orașe, sunt multe persoane foarte supărate care protestează”.

Actorul a glumit că ar putea fi nevoit să profite de cetățenia lui italiană. ”Probabil va trebui să mă mut acolo”, a spus el.

Citește și: Lady Gaga, nemulțumită de alegerea lui Donald Trump! A organizat un protest în fața clădirii lui

Citește și: Proteste masive anti-Trump în SUA! Cinci răniți la Oakland VIDEO

Robert De Niro s-a născut pe 17 august 1943, în New York și este actor, regizor și producător. A jucat în peste o sută de filme, făcându-se remarcat în 1973, în pelicula ”Mean Streets”, regizată de Martin Scorsese. Starul american a fost nominalizat de șapte ori la premiile Oscar și a câștigat de două ori acest trofeu, cu rolurile interpretate în filmele ”Nașul II”, de Francis Ford Coppola, în 1975, și ”Taurul furios/ Raging Bull”, de Martin Scorsese, în 1981.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top