Connect with us
Soţia politicianului momentului ascunde un mare secret

Știri

Soţia politicianului momentului ascunde un mare secret

Donald Trump este politicianul momentului în Statele Unite ale Americii. Candidatul republicanilor la Casa Albă are o soţie pe nume Melania, despre care lumea ştie puţine lucruri.

Melania Trump a ieşit în evidenţă în urmă cu câţiva ani pozând goală pentru o revistă pentru adulţi, însă nu acesta este secretul ei cel mai mare. Informaţia pe care americanii au aflat-o despre soţia magnatului i-a bulversat, mai ales în contextul declaraţiilor tot mai tăioase ale lui Trump despre imigranţii ajunşi în America să muncească ilegal.

Melania Trump a lucrat ilegal în Statele Unite între 10 septembrie şi 15 octombrie 1996, potrivit unor documente furnizate de Associated Press. Melania a primit bani pentru munca pe care o depunea, deşi nu avea viză de muncă, mai spun jurnaliştii.

Soţia lui Trump a avut contracte de modeling pentru care a câştigat în cele două luni o sumă foarte frumuşică, adică peste 20.000 de dolari. Dezvăluirile au fost făcute cu doar două zile înainte de alegerile din America. Principala temă de campanie a lui Trump a fost tocmai oprirea imigraţiei ilegale şi a muncii la negru.

Cine este Donald Trump

D. Trump este unul din cei mai excentrici oameni de afaceri ai planetei. Miliardarul a crescut în New York şi a studiat economia la Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania, în anul 1968.

CITEŞTE ŞI: Melania Trump, soția lui Donald Trump, amenință că va da o revista People în judecată

Omul de afaceri a devenit popular nu datorită afacerilor sale, asupra cărora planează şi astăzi multe suspiciuni (ţineţi minte scandalurile din ultima perioada legate de cum a fentat Trump fiscul american?), ci a rolului său de one man show în diferitele spectacole la care a participat sau le-a organizat.

Trump a apărut la concursuri de Miss SUA şi în mai multe filme şi seriale de televiziune. A găzduit super-show-ul „The apprentice”, un reality-show difuzat de NBC în care tinerii americani aveau ocazia să devină antreprenori de succes, evident, ghidaţi de magnat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top