Connect with us
O scrisoare a unei adolescente de origine romana pentru candidatul la presedintia SUA Donald Trump a devenit virala pe Internet.

Știri

VIRAL. Scrisoarea unei romance pentru Donald Trump

Donald Trump, principalul favorit din partea republicana la candidatura pentru functia de presedinte al SUA, s-a facut remarcat printr-un discurs foarte dur la adresa imigrantilor.

 

O adolescenta de origine romana i-a dat replica lui Donald Trump, intr-o scrisoare care a devenit virala pe Internet.

„Parintii mei au venit in America din muntii Carpati, mai mari decat visele lor marete, departe de manastiri pline de fericire si de spiritualitate, si sate unde timpul parca sta in loc, in care viata era atat de dificila si totusi atat de frumos. La intersectia dintre Romania si America, m-am nascut cu valori de a ne ajuta unii pe altii, dar, de asemenea, cred in importanta individualitatii; sa muncesti din greu pentru a-ti indeplni un vis, dar ramanand umil, amintindu-mi ca ma sprijin pe o fundatie cu radacini adanci formata din oameni care si-au riscat viata ca noi sa putem fi liberi.(…) Sunt mandra sa fiu copil de imigranti, sunt mandra ca parintii mei au ajuns de la opresiune si saracie sa-si traiasca visul american.’, isi incepe adolescenta Julia T., eleva la un liceu din Connecticut, publicata de Huffington Post.

Citeste si: VIRAL. Mesajul unui elev despre Bacalaureat: „Sunt stresat, suparat, confuz…”

Ea sustine ca s-a simtit jignita de declaratiile facute de Donald Trump intr-un interviu pentru publicatia Time. „Se intampla sa cred ca diferite tari isi forteaza oamenii rai sa plece in Statele Unite, deoarece ei spun: de ce ar trebui sa avem grija de acesti monstri, lasati Statele Unite sa aiba grija de ei”, sustinea pretendentul la functia de presedinte al SUA in acel interviu.

„M-am simtit jignita. Nimeni din frumoasa si diversa mea comunitate de imigranti romani nu este un monstru. Ei nu sunt oameni rai asa cum spune Trump. Sunt asistente medicale care au grija de pacienti, medici care salveaza vieti, stomatologi care creeaza locuri de munca, avocati care pledeaza pentru drepturile oamenilor, agenti de paza care protejeaza oamenii”, a mai scris romanca.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top