Connect with us
Zodiacul arabesc este putin cunoscut si este alcatuit din 12 semne, prezentate sub forma unor arme. Vezi ce zodie esti in acest horoscop arab.

Horoscop

Horoscop arab. Afla ce zodie esti si care este punctul tau slab

Zodiacul arab este reprezentat de 12 arme, care descriu partile tari si punctele slabe ale fiecarui nativ. Iata ce zodie esti in acest horoscop inedit.

Pumnal (21 martie – 20 aprilie)

Cei nascuti sub semnul pumnalului sunt persoane pline de viata, comunicative, care considera ca niciun obstacol nu este prea mare pentru a fi depasit. Sunt foarte incapatanati si nu se sfiesc sa isi exprime punctul de vedere, desi acest lucru poate sa le cauzeze neplaceri. Punctul lor slab este reprezentat de faptul ca uneori au tendinta sa vorbeasca fara sa se gandeasca prea mult, iar asta le afecteaza relatiile cu cei din jur.

Pe plan sentimental sunt avneturosi si impusivi, iar o relatie este atractiva pentru ei atata timp cat exista seductie si pasiune in ea.

Buzdugan (21 aprilie – 21 mai)

Sunt persoane care au scopuri bine definite, asupra carora se concentreaza pe tot parcursul vietii. Tin foarte mult la ceea ce fac, iar daca simt ca nu sunt apreciati suficient pot deveni iritati si instabili emotional. De altfel, nevoia constanta de apreciere este punctul slab al acestei zodii.

Sunt persoane posesive, care pot parea dure la exterior, insa acest lucru se intampla pentru ca vor sa isi ascunda sensibilitatea.

Pe plan amoros, cauta stabilitatea unei relatii, dar au nevoie sa fie pusi pe primul plan de catre partener. In caz contrar, il vor parasi si vor cauta o persoana care sa le acorde suficienta atentie.

Citeste si: Ce zodie esti in horoscopul romanesc

Ghioaga (22 mai – 22 iunie)

Sunt persoane foarte instabile emotional, adesea contradictorii. Punctul lor slab este ca actioneaza de cele mai multe ori impulsiv, fara a se gandi la consecinte. Sunt caracterizati de inteligenta si creativitate si pline de sensibilitate.

Cand vine vorba de dragoste, se pot atasa usor de o persoana, dar la fel de repede isi pot pierde interesul pentru acea persoana. Vor cauta mereu pe cineva dispus sa ii inteleaga si sa fie capabili sa se impace bine cu firea lor schimbatoare. Le plac persoanele care ii stimuleaza intelectual.

Horoscop arab. Ce semn esti in zodiacul arabesc

Cutit (23 iunie – 22 iulie)

Sunt persoane care tin foarte mult la cei dragi si ar face orice ca sa ii protejeze si ca sa le fie bine. Punctul lor slab este reprezentat de faptul ca au prea multa incredere in cei din jur, iar cand increderea le este inselata, se simt distrusi. Pun mare pret pe familie si sunt parinti foarte buni.

In dragoste, dau totul pentru partener si vor acelasi tratament in schimb. Sunt predispusi la deziluzii amoroase, dar odata ce isi vor gasi perechea potrivita, vor simti adevarata implinire si nimic nu le mai sta in cale.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top