Connect with us
HOROSCOP CHINEZESC - Ce inseamna, de fapt, Anul Maimutei de Foc, inceput pe 8 februarie. Cum te influenteaza?

Horoscop

HOROSCOP CHINEZESC – Ce inseamna, de fapt, Anul Maimutei de Foc, inceput pe 8 februarie. Cum te influenteaza?

Anul 2016 va fi Anul Maimutei de Foc. Astrologii si futurologii sustin ca nu va fi un an linistit absolut deloc. Noul an chinezesc va incepe pe 8 februarie.

Daca e sa aruncam o privire in trecut, Anul Maimutei de Foc sau Anul Maimutei Rosii nu a fost unul calm si euforic. Ultima oara cand am fost guvernati de Maimuta de Foc a fost anul 1956, iar despre acest an putem aminti destramarea cultului personalitatii lui Stalin si incercarea unei revolutii in Ungaria.

Anul Maimutei de Foc va fi guvernat de cifra 2, o cifra a feminitatii. In anul 2016, cele mai protejate fiinte vor fi femeile varstnice din familie.

De asemenea, se va pune mare accent pe cresterea puterii femeilor in lume. Multe femei vor ocupa functii de conducere si vor ajuta la detensionarea situatiei politice pe planeta.

Citeste si: Ce culori iti vor purta noroc in anul Maimutei de Foc
Anul Maimutei de Foc va fi unul excelent pentru persoanele nascute in Anii Sobolanului si Dragonului.

Un an bun vor avea si cei nascuti in Anii Bivolului, Sarpelui si Cocosului. Pentru cei nascuti sub guvernarea Tigrului, se recomanda o detasare de intentia de a-si schimba viata intrucat mutarile sau intemeierea unei familii vor fi sortite esecului.

 Copiii care se vor naste in anul 2016 vor fi buni si inteligenti.

Vor primi harul comunicarii si vor crede mai mult ca alte generatii in valorile familiei, sustin expertii in astrologia chinezeasca.

Sfaturi Feng-Shui pentru Anul Maimutei de Foc. Uite ce trebuie sa stii despre locuinta ta:1. Petrece mai mult timp in zona de sud-est a locuintei tale caci aceasta favorizeaza cariera, asta daca vrei sa avansezi din punct de vedere profesional.

2. Daca vrei sa te casatoresti in 2016, acorda o atentie sporita sectorului vestic al casei tale.

3. In zona sud-vestica a locuintei tale ar fi foarte bine sa asezi un acvariu pentru a avea parte de prosperitate tot anul.

4. Daca petreci prea mult timp in partea nord-vestica a casei tale, te poti trezi oricand cu conflicte de natura juridica. Daca esti implicat intr-un proces, aprinde lumanari rosii in aceasta zona a casei pentru a trece cu bine de acest eveniment.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top