Connect with us
Horoscop Minerva 6 – 12 iunie 2016. O saptamana imprevizibila

Horoscop

Horoscop Minerva 6 – 12 iunie 2016. O saptamana imprevizibila

Gemeni

Soarele este in semnul lor. Aventura pentru acesti nativi este sa inceapa din nou sa aiba probleme de credibilitate, mai ales la locul de munca. Pentru altii, se inchid o serie de usi, dar se deschid altele, asa ca nu trebuie sa se speteasca muncind. Nici acasa lucrurile nu sunt prea clare. Sunt lucruri lasate nerezolvate de prea mult timp, iar acum a sosit timpul sa le gaseasca rezolvarea. Atentie la zilele de 8 si 9 iunie.

Rac

Marile probleme ale acestor nativi vor fi legate de felul in care ei trebuie sa inteleaga sa se desprinda de trecut. Saptamana aceasta va fi una a deciziilor. Femeile vor fi cele care vor pune punct relatiei daca aceasta nu va mai merge. Vor fi acuzati ca s-au saturat de prea mult bine, etc. Multe dispute pleaca de la bani si de la cum contribuie fiecare la pastrarea caminului, la felul in care inteleg sa isi traiasca viata in camin si de aici necazul. Zile aprige sunt 8, 9, 10 si 11 iunie. Multi Raci vor fi pusi sa aleaga intre familie si cariera.

Citeste si: 4 zodii pe care n-ai cum sa nu le iubesti

Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

Leu

Incep saptamana bine, dar nu au chef sa vorbeasca. Problemele de comunicare sunt la toate nivelurile, astfel incat Leii ies jumuliti de tot la finalul saptamanii, istoviti de atata consum energetic. Intoarcerea catre spititualitate pare sa fie singura lor scapare. Ce au ei de invatat este ca orgoliul si vanitatea nu au ce cauta intr-o relatie de iubire. Daca vreun Leu incearca un santaj emotional – aviz doamnelor – acestea ar putea primi o palma la figurat, pe care o vor tine minte multa vreme si s-ar putea sa se trezeasca si cu mariajul destramat. Leilor, grija la zilele de 8, 9 si 10 iunie si la ce discutati, la ce spuneti si la ce va imputati. Nu trebuie sa fortati lucrurile cand ele nu merg de la sine.

Fecioara

Acesti nativi nu ar trebui sa se planga de nimic. Saptamana este incarcata de tensiuni mai mult sau mai putin generate de ei astral. Din prea multa dragoste pentru familie, Fecioarele pot face greseli care nu vor putea fi reparate niciodata. Dreptunghiul mistic de la 6 iunie poate sugera ideea ca nativul isi conserva capacitatile creatoare fara insa a face sa treaca in plan concret, deoarece partea de spiritualitate este mai puternica decat cea de materialitate. Relational nu vor avea probleme. Multe Fecioare isi vor pune pirostriile. Profesional se bucura de apreciere si de sustinere si le-ar prinde bine sa ceara ce isi doresc si sa nu mai amane, pentru ca vor primi. Ca sanatate, raman sensibile la axa digestiva si la intoxicatiile alimentare. Vezi care sunt celelalte predictii pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top