Connect with us
Horoscop sentimental de vara, pentru cei singuri. Ce ti-au pregatit astrele din puncti de vedere amoros. Vei intalni dragostea in vara lui 2016?

Horoscop

Horoscop sentimental de vara, pentru cei singuri. Afla cum vei sta cu dragostea!

Pentru unii nativi care nu au un partener, vara lui 2016 vine cu vesti bune! Iata ce au rezervat astrele in sezonul cald pentru persoanele singure, din punct de vedere amoros.

Horoscop sentimental de vara, pentru cei singuri!

Berbec

Te simti dispus/a sa incerci marea cu degetul si sa te aventurezi in mai multe relatii. Nu ar trebui sa te hazardezi, ci sa stai sa analizezi cu atentie optiunile, pentru ca risti sa te confrunti cu dezamagiri. In luna august, poti avea parte de o intalnire total neasteptata cu o persoana care te va face sa simti fluturi in stomac.

Taur

Exista posibilitatea sa simti fiorii iubirii in aceasta vara, insa tine foarte mult de tine cum vei gestiona aceasta oportunitate. Trebuie sa renunti putin la orgoliu si sa faci unele compromisuri daca vrei ca o viitoare relatie sa functioneze.

Gemeni

Iti doresti o relatie, dar mai mult stai sa visezi cu ochii deschisi la acest lucru, in loc sa actionezi. Esti nehotarat/a in ceea ce priveste un nou partener si te temi sa nu te aventurezi intr-o relatie care nu merge. Incertitudinea ta nu lasa mari sperante pentru o poveste de iubire in aceasta vara, insa pe la jumatatea lunii iulie, ai putea avea parte de o surpriza.

Citeste si: TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Rac 

Desi sunt unele persoane in jurul tau care iti dau semnale ca te plac, te simti inca nepregatit/a sa intri intr-o relatie de lunga durata. Ai asteptari prea mari de la ceilalti, insa nu realizezi ca aceasta atitudine nu te ajuta in plan afectiv. Sfarsitul verii iti poate aduce pe cineva nou in viata ta. Trebuie doar sa ii dai o sansa.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top