Connect with us
TOP 3 - Zodiile de barbat care fac mai mult decat vorbesc

Horoscop

TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

Zodiile de barbat care fac mai mult decat vorbesc

Se spune de multe ori ca este de preferat o persoana care tace si face. Iti prezentam cele mai indreptatite zodii de barbati sa spuna ca tac si fac, pentru ca asa este scris de catre astre in destinul lor.

LOCUL 3. BARBATUL RAC

Poti sa fii mandra ca ai un barbat rac langa tine deoarece intelege foarte bine femeile. Barbatul rac iubeste sincer, e emotional… dar face si bani! Totusi, barbatul rac se poate confrunta cu o problema: nu ii sunt recunoscute meritele pe deplin.

Barbatul rac nu iti intuieste foarte usor emotiile si gandurile, dar te poate intelege. Si chiar daca te-a inteles, nu ti-o va spune. El va face tot posibilul ca tu sa simti asta din faptele lui, si nu din vorbe.

LOCUL 2. BARBATUL CAPRICORN
Impresia pe care ti-o lasa un barbat capricorn este ca nu il vei cunoaste nici intr-o mie de ani.

Este misterios si tacut, dar si placut ochilor tocmai datorita enigmei sale. Capricornul este bine ancorat in realitate, destul de capos si perfectionist. Ii plac lucrurile bine facute si nu carpite.

LOCUL 1. BARBATUL FECIOARA
Fecioarele fac dragoste ca nimeni altcineva. Sunt daruite muncii si extrem de analitice.

Barbatul Fecioara este un amant desavarsit in intimitate si destul de rece in aparenta. Il defineste creativitatea si dorinta de a face un lucru cat mai bine si cat mai frumos.

Este totodata organizat si dotat intelectual si emotional pentru a face fata situatiilor limita, situatii care desi nu pare, il sperie cel mai tare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top