Connect with us
3 semne că te iubește cu adevărat

Știri

3 semne că te iubește cu adevărat

Cum îți poți da seama dacă bărbatul pe care ai pus ochii te iubește cu adevărat? Există câteva indicii care te vor scoate din dubii dacă ai această îndoială.

3 semne că te iubește cu adevărat:

1. TE SUNĂ SAU ÎȚI SCRIE MESAJE. O persoană căreia îi pasă de sufletul pereche vrea să știe ce face, să știe cum se simte. Faptul că se gândește la tine este deja un prim semnal că nutrește sentimente puternice pentru tine.

2. NU TE JUDECĂ. Un om care iubește nu critică, nu judecă alți oameni, mai ales dacă este vorba despre partenerul de viață.

Un om care iubește vede în cealaltă persoană o icoană și îi iartă toate greșelile. Nu de alta se zice că dragostea e și oarbă.

3. ÎȚI OFERĂ LIBERTATEA DE CARE AI NEVOIE. Nu în ultimul rând, cea mai mare dovadă de iubire pe care o poate primi o femeie de la un bărbat este acordarea unui spațiu liber. O femeie independentă va fi întotdeauna mai fericită decât una dependentă de un bărbat.

Așadar, acestea sunt cele trei semne că te iubește cu adevărat, asta dacă până acum ți-ai pus acest semn de întrebare.

CITEȘTE ȘI: Mai ceva ca în filme! A aflat că este însărcinată, după 10 ani de încercări. Patru zile mai târziu, a primit un telefon de la medic care i-a schimbat viața

Oana Cuzino pare că a găsit secretul tinereții veșnice, la 47 de ani! La ce aliment a renunțat complet: „Uneori, îmi este poftă…”

Semne că relația voastră nu are niciun sens

Greșeala pe care o fac toate cuplurile pe Facebook și duce inevitabil la despărțire

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top