3 zodii feminine cu un noroc incredibil la bărbați arătoși

30.03.2019
3 zodii feminine cu un noroc incredibil la bărbați arătoși

3 zodii feminine se pot lăuda  cu lipici la bărbați scoși din reviste. Chiar dacă nu pun mare preț pe fizic, fac ce fac și mereu se înconjoară de bărbați scoși din reviste.

Iată care sunt cele 3 zodii feminine care au lipici la bărbați sexy

FEMEIA LEU – Nativa Leu îi atrage pe bărbați ca un magnet. Știe când să le zâmbească, când să fie serioasă, când să joace puțin teatru pentru a atrage atenția.

Este genul de femeie care știe ce vrea din prima de la o relație și nu se complică foarte tare cu aventurile pasagere. Uneori îi surâde să experimenteze în amor, însă nu face din asta un stil de viață.

FEMEIA TAUR – Femeia născută în zodia Taur mânuiește cu măiestrie arta dialogului. Prin vorbe simple reușește să atragă atenția tuturor, iar prin felul în care privește poate avea orice prinț pe cal alb.

Nativa Taur este o romantică incurabilă și asta datorită planetei care o guvernează: iubitoarea Venus. În relație știe să se impună atunci când trebuie și este o perfectă ascultătoare.

FEMEIA CAPRICORN – Nativa Capricorn este destul de dezinhibată când vine vorba de experimentat în amor.

Seduce cum puține femei știu să o facă și are noroc numai la bărbați după care tânjesc toate femeile. Are șanse mari să se cupleze cu bărbați celebri și frumoși datorită carismei care o caracterizează.