Connect with us
Cea mai încercată zodie din 2019. Va fi cel mai greu an al lor

Știri

Cea mai încercată zodie din 2019. Va fi cel mai greu an al lor

Anul 2019 se anunță un an extrem de greu pentru una dintre zodii. Iată care va fi cea mai încercată zodie în anul 2019, dar și ce va face pentru a depăși această perioadă nefastă din viața sa.

Mai sunt doar câteva zile până când se va încheia anul, iar pentru nativii unei zodii, anul viitor nu vine cu vești prea bune. Această zodie va primi vrând-nevrând niște lecții importante, din care va avea multe de învățat.

Dacă la locul de muncă lucrurile au fost destul de bune în anul 2018, anul 2019 nu se anunță unul prea fructuos, iar cei care își doreau o promovare ori un salariu mai bun vor trebui să mai aibă răbdare.

Citește aici: Rune Mihai Voropchievici 25 – 31 martie 2019. Horoscop săptămânal vărsătorii dau lovitura

În ciuda faptului că vor fi la fel de dedicați locului de muncă, acești nativi nu vor mai fi la fel de apreciați, ba mai mult, unii dintre ei s-ar putea să aibă conflicte cu colegii și chiar și cu superiorii. Aceste episoade neplăcute își vor pune amprenta pe eficiența de care dau dovadă acești nativi.

Anul 2019 este tranzitat de planeta Saturn pentru cei născuți în această zodie. Guvernatorul lor se întoarce în semnul lor după 28 de ani, iar acest lucru are un impact major pentru acești nativi.

Nativii acestei zodii, sfătuiți să nu facă tranzacții importante

Lecțiile pe care le vor primi acești nativi le vor prinde foarte bine, deoarece vor învăța să facă alegeri mai bune și să atragă în jurul lor oameni de la care au de învățat.

În relația de cuplu, acești nativi vor avea parte de schimbări spectaculoase. Unii se vor despărți brusc, după ani de relație, iar alții se pot întoarce la o mai veche relație din trecut. Împăcările acestea îi vor mira pe toți cei din jurul lor, la fel ca și despărțirile.

Cât despre sectorul financiar, nativii acestei zodii sunt sfătuiți să nu facă tranzacții riscante și să nu cumpere lucruri de care nu au nevoie.

În cazul în care nu ți-ai dat seama cine este cea mai încercată zodie din anul 2019, ei bine, este vorba despre zodia Capricorn.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top