Connect with us
Cele doua zodii care vor primi lovituri de la viata vara aceasta

Știri

Cele doua zodii care vor primi lovituri de la viata vara aceasta

Doua zodii vor avea o vara de cosmar. Multe din problemele nerezolvate pana acum isi vor cere plata facturii. Este vorba despre un semn de pamant si unul de apa.

Vara lui 2019 va fi una incarcata din punct de vedere karmic pentru doi nativi. Se poate spune ca este o vara a clarificarilor definitive, a schimbarilor uluitoare pe toate planurile, o vara din care totul va fi repornit de la zero.

SCORPION

Nativul Scorpion sta prost cu nervii de ceva vreme incoace. Principalele sectoare vizate de revolutia karmica interioara sunt cel amoros si Casa Prieteniei.

Nativul Scorpion trebuie sa invete sa isi asume raspunderea pentru lipsa de comunicare de care da dovada, pentru ineficienta actului de comunicare, pentru nepasarea cu care i-a tratat pe cei din jur, sfidare care se intoarce impotriva sa ca un bumerang.

Scorpionul isi va schimba prietenii, va renunta la persoane importanta in viata sa si va trece la un nou nivel de evolutie spirituala.

Isi va da seama ca anumite persoane nu ii aduc nimic bun sa ca il tin in loc daca priveste la proiectele de dezvoltare personala. Acest semn de apa va fi marcat si de mai multe cruci mutabile (acele alinieri intre planete si casele din harta sa astrala) care il vor determina sa ia taurul de coarne.

FECIOARA

Fecioara continua sa faca eforturi substantiale pentru a fi inteleasa. Acest semn de pamant se loveste deseori de persoane care nu vor sa o asculte sau, pur si simplu, nu vor sa o inteleaga.

Se va lovi de multe usi inchise cu toate ca va face tot posibilul sa demonstreze ca oamenii au prejudecati in ceea ce o priveste.

Nativul Fecioara va suferi destul de mult din cauza dezechilibrului karmic pe care singur si-l construieste. Necomunicarea la timp a anumitor nemultumiri provoaca adevarate drame in sufletul acestui semn.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top