Connect with us
cine a fost sufletul pereche

Știri

Cine a fost sufletul tău pereche în altă viață, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Cum ești tu comportamental, toate laturile pozitive și pregnante, într-o viață anterioară le-ai avut invers. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” despre cine a fost sufletul pereche al fiecărei zodii, în altă viață.

Berbec: În viața anterioară era dominat de persoane frumoase, dominante și pregnante. Putea primi orice fel de parteneriat. Era docil. Iar acum, ca să se răzbune, va căuta să domine.

TAUR: Pe cât e de conservator sau dominator, în viața anterioară era docil. Îl ordona cineva scurt și la obiect. Era șeful de sală de la restaurant, unul cu funcție de conducere. Acum e încăpățânat.

Gemeni: Tot la fel e, câte reîncarnări ar avea. Era tratat la fel. Tot nașul are naș, putea să aibă partener un șef mafiot. Era reprezentativ pentru o anumită zonă, putea să fie pus să facă lucruri murdare. Caută o persoană care îi mănâncă sufletul.

Rac: Era rigid, iar partenerul lui era calm și blând. La fel caută și acum, să fie soț de trib acasă. E încă matriarhat. Dirijează tot.

Leu: Era cu o persoană carismatică, ieșită din comun. Dacă nu i-a convenit ceva, face acum.

Fecioară: Era critic culinar. A acceptat toae criticile, iar acum face același lucru. Își caută sufletele pereche în persoane cu apucături pe care ei nu le-au avut.

Balanța: Partenerul era sobru și integru, iar ea era sensibilă. Își ajuta partenerul să își ajute partenerul, dă sfaturi, e în căutare de armonie și de oameni fericiți. Caută un partener mai curajos.

Scorpion: Cea mai sexy zodie din zodiac. În viața anterioară a fost un nobil parizian, iar partenerul o curtenitoare. Ce a făcut și prin ce a făcut face și acum. Vrea stabilitate acum și se teme să nu fie trădat.

Citește și: Ce te face nefericit, în funcție de zodia ta

Săgetător: În viața anterioară a fost liber, spirit liber și un pic sălbatic și a avut un partener vicios. A trăit acele perioade hippie. Era propriul său stăpân. Acum fuge spre libertate. Când vede un vicis, sare în ajutor.

Capricorn: În viața anterioară era libertin și puțin depravat. Tendința este să găsească un partener pe aceeași frecvență, chiar dacă acum este conservator.

Vărsător: A fost căsătorit din interes cu o persoană vârstnică și bogată în viața anterioară. Nu se simțea liber, iar acum încearcă să fie independențiși caută parteneri mult mai tineri. Vor să umple golul din viața anterioară.

Pești: Cum au fost în viața anterioară sunt și acum, la fel ca Gemenii. Erau doritori de ptreceri, de distracție, călătoreau, visau. Acum caută de toate și să călătorească alături de o persoană care să nu îi facă să se teamă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top