Connect with us

Știri

Cum îți activezi puterile paranormale, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Maestrul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum îți poți activa puterile paranormale, în cazul în care simți că ai anumite calități. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul a dezvăluit ce teste poți face și tu acasă pentru a vedea dacă ai puteri paranormale.

Din frica puternică și a eliminării de adrenalină din suprarenale, se declanșează o mulțime de acțiuni iraționale. Adrenalina ne ajută să depășim anumite situații dificile și apoi să ne dăm seama că am fost iraționali să intrăm în niște situații.

Testul inițial este să știi ce este dincolo de o ușă, se învață încă din copilărie. Întunericul. Este cea mai mare teamă de necunoscut. Cine te stimulează și cine îți dezvoltă aceste aptitudini. Toți avem aceste puteri, dar sunt în stare latentă.

Intuiția – o persoană poate dobândi aceste calități în urma unor accidente. Sunt cazuri rare. Cel mai simplu este unda telepatică. Când am ceva de lămurit, pun mâna pe telefon și sunt sunat de persoana pe care voiam să o sun.

Am pus niște plicuri. Se iau trei culori, roșu, galben și albastru și acoperă-ți ochii, apoi vezi ce simți despre fiecare culoare. Implică o concentrare. În momentul în care tu începi să te concentrezi, poți să dezvolți aceste calități și să înveți să descoperi acea culoare.

Încercați să închideți ochii și să vizualizați culoarea galben. Să vezi niște lucruri galbene. Ai cartonașul galben cât crezi tu. Vizualizează. Dacă nu poți, nu ai calități extrasenzoriale. Ori nu ai puterea de concentrare, ori nu poți.

Și ceva scris într-un plic. Sunt trucuri de fizică aplicată. La mentaliști sunt alte activități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top