Connect with us
Zodiile feminine care pe 8 Martie descoperă că sunt înșelate

Știri

Horoscop: Zodiile feminine care pe 8 Martie descoperă că sunt înșelate

Infidelitatea e greu de acceptat și greu de înțeles mai ales în relațiile aparent bine sudate. 3 zodii feminine vor descoperi câteva lucruri deloc plăcute despre partenerul lor de viață.

Zodiile feminine care pe 8 Martie descoperă că sunt înșelate:

FEMEIA LEU: Femeia Leu este geloasă de fel, iar dacă află că i se pun coarne rupe relația în secunda doi. Această nativă descoperă o infidelitate mai veche de-ale partenerului de viață, o aventură care a avut loc la începutul relației sale.

Șireată din fire, femeia Leu poate juca teatru mult timp ca să i-o coacă iubitului, așa că sunt șanse să nu iasă cu scandal din prima.

FEMEIA CAPRICORN: Femeia Capricorn nu suportă nici în ruptul capului ideea de a înșela. Din punct de vedere amoros, femeia Capricorn este tradiționalistă, extrem de centrată pe viața ei.

Nu acceptă un al treilea membru în relația ei de iubire, motiv pentru care crizele de gelozie pot fi la ordinea zilei chiar și dacă o femeie se uită admirativ la partenerul ei fără să vorbească măcar.

FEMEIA PEȘTI: 8 Martie va fi o zi grea și pentru femeia născută în zodia Pești. Această nativă are parte de situații complicate căci nu descoperă doar o infidelitate, ci mai multe.

Femeia Pești trebuie să se decidă la modul cel mai serios ce fel de relație va avea de acum înainte, mai ales că lucrurile nu se limpezesc pentru ea nici din punct de vedere carieristic.

Așadar, ele sunt cele trei femei care e posibil să aibă un 8 Martie dificil. Cele trei trebuie să se gândească foarte serios la cum vor să evolueze relațiile lor.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top