Connect with us

Știri

Mercur în Săgetător, până pe 4 ianuarie 2019. Cum vor fi afectate zodiile

Mercur în zodia Săgetător, până în ziua de 4 ianuarie 2019 vine cu multe suprize pentru toate zodiile. Astrologul Oana Hanganu anunță călătorii îndepărtate, interes pentru studii și dezvoltare personală, spirit de aventură, noroc în afaceri, optimism!

În tot acest timp, în zodia Săgetător se va afla și Marele Benefic Jupiter, care va amplifica efectele lui Mercur și îi va favoriza pe Săgetători, Gemeni, Pești și Fecioară.

Citește și: Runele. Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Mercur este planeta Comunicării, Comerțului și a Călătoriilor, iar Săgetătorul este zodia căreia, în horoscopul general, îi corespunde sectorul Străinătății: o combinație astrală perfectă pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă!

Dar, în perioada 16 noiembrie-2 decembrie, Mercur va fi retrograd. Mai întâi, va fi retrograd în zodia Săgetător (între 16 noiembrie-2 decembrie).

În 2 decembrie va ajunge în Scorpion și își va continua tranzitul retrograd prin acest semn zodiacal, până în ziua de 6 decembrie. În 6 decembrie va reveni la ”mersul direct” în zodia Scorpion și în ziua de 13 decembrie va ajunge, din nou, în zodia Săgetător.

Mercur va rămâne în zodia Săgetător până în ziua de 4 ianuarie 2018, când se va muta în Capricorn.

Perioadele cu Mercur retrograd nu sunt potrivite pentru decizii și schimbări majore, pentru călătorii, pentru cumpărături importante, pentru noi afaceri, noi relații sau noi proiecte, dar sunt perfecte pentru reevaluarea unor situații sau relații, pentru refacerea unor legături sau pentru reconfigurarea unor planuri și strategii.

Din fericire, din 6 decembrie, așa cum spuneam mai sus, Mercur va fi în mers direct, așa că va fi timp berechet pentru cumpărăturile de Crăciun și pentru pregătirile de Revelion, iar cei care vor pleca la drum nu vor avea parte de provocările și încurcăturile pe care le-ar fi adus tranzitul retrograd al planetei Călătoriilor.

Cum sunt afectate zodiile

BERBEC
Pentru Berbeci, perioada cu Mercur în Săgetător va fi excelentă pentru călătorii în străinătate sau pentru comunicarea ori colaborarea cu persoane din alte țări. De asemenea, mulți Berbeci vor fi interesați de perfecționarea în anumite domenii, alții vor dori să învețe o limbă străină, iar alții vor fi interesați să afle mai multe despre istoria au cultura altor popoare. Mercur în Săgetător le va aduce mai mult optimism, dar și spirit de aventură.

Vezi pe oanahoroscop.com ce aduce Mercur în Săgetător pentru zodii:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top