Connect with us
Nicoleta Svârlefus cele mai inteligente zodii la Vorbește lumea

Știri

Nicoleta Svârlefus cele mai inteligente zodii la Vorbește lumea

Nicoleta Svârlefus a fost invitată la „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a vorbit despre cele mai inteligente zodii.

Cele mai inteligente zodii

Cu siguranță că ai avut ocazia să întâlnești niște oameni extrem de inteligenți nativ și care să te surprindă cu răspunsurile lor. Iată care sunt cele mai inteligente zodii, este o adevărată plăcere să discuți cu aceste persoane și ai multe de învățat de la ele.

Nativii zodiei Gemeni se află, în mod clar pe acest podium. Aceștia sunt extrem de curioși în legătură cu toate lucrurile care îi înconjoară. Au capacitatea de a învăța rapid și de a se plia pe toate situațiile cu care se confruntă.

Gemenii reușesc mereu să găsească soluțiile cele mai bune pentru problemele cu care se confruntă, iar cei din jur îi admiră mereu pentru această atitudine. Înainte de a lua o decizie, nativii zodiei se bazează pe logică, dar și pe instinctul care rar îi trădează și astfel reușesc să facă cele mai bune alegeri pentru ei și pentru cei din jur.

Din acest motiv, de multe ori, nativii acestei zodii dețin funcții de conducere și oamenii din jur vin ca să le ceară sfatul sau părerea în diferite situații.

A doua zodie care poate lua coronița în acest top este zodia Scorpion. Chiar dacă nu se pricep la multe lucruri, reușesc ca în scurt timp să devină experți într-un domeniu care le place foarte mult.

Nativii zodiei Balanță nu depun prea mult efort în învățarea unor lucruri

Rar va putea cineva să concureze cu ei dacă vor găsi ceva care să îi inspire și să le facă foarte multă plăcere. Nativii zodiei au capacitatea, de asemenea, de a-i face și pe ceilalți să își descopere abilitățile, astfel că Scorpionii pot fi foarte buni pedagogi, iar elevii lor pot atinge potențialul maxim.

Cea de-a treia zodie care se poate lăuda cu o inteligență ieșită din comun este zodia Balanță. Cei mai mulți dintre nativii acestei zodii au o memorie uimitoare, iar acest lucru îi poate ajuta să iasă din situații complicate.

Au o inteligență nativă și nu au nevoie să depună prea mult efort ca să învețe anumite lucruri și sunt experți în diplomație. Deși le este greu să ia decizii, reușesc să aleagă mereu lucrurile potrivite pentru ei, căci întorc situațiile pe toate părțile.

Iată care sunt cele mai inteligente zodii! Te afli printre ele?

Anumite zodii au capacităţi cognitive demne de remarcat, în concepţia astrologilor cele mai inteligente semne zodiacale sunt:

1.Semnele de apă .Racii, Peştii şi Scorpionii au puterea de a fi empatici, de a-i înţelege pe ceilalţi şi de a reacţiona uşor la nevoile celorlalţi. În astrologia chineză, apa este asociată cu o inteligenţă nativă. Aflate printre cele mai inteligente zodii, Racii au o inteligenţă vizuală, fiind înzestraţi cu multă creativitate.

2. Semnele de pământ. Fecioarele, Capricornii şi Taurii sunt recunoscuţi mai degrabă pentru inteligenţa lor practică, fiind echilibrate în majoritatea momentelor. Nativii născuţi în semnele zodiacale de foc tânjesc la rândul lor după cunoştinţe, însă doar atât cât să le poată folosi practic.

3. Semnele de foc. Leii, Berbecii şi Săgetătorii au o inteligenţă mai degrabă intuitivă, reuşind cu uşurinţă să găsească momente bune pentru a porni fie o afacere, fie pentru a începe o relatie. De asemenea, aceşti nativi au capacitatea să îşi asume riscuri în mod calculat.  În timp ce Săgetătorii, trebuie să găsească un sens mai profund al acţiunilor pe care vor să le desfăşoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal Berbec sunt mai uşor de convinşi să facă ceva.

4. Semnele de aer.Vărsătorii, Gemenii şi Balanţele sunt considerate de astrologi cele mai inteligente zodii, deoarece au o putere mare de a analiză.  Nativii născuţi în aceste semne zodiacale, chiar dacă trăiesc mai degrabă cu „capul în nori”, sunt nişte persoane cărora le face o deosebită plăcere să înveţe cât mai mult, să cunoască tainele comunicprii şi să emită astfel diverse opinii şi idei. Spaţiul din jurul lor este de asemenea important, iar activităţile în aer liber le cresc moralul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top