Connect with us
Planetele se răbună în August 2019 pe aceste zodii

Știri

Planetele se răbună în August 2019 pe aceste zodii

Există 3 zodii feminine cu care nu te joci, iar anul acesta îți vor dovedi asta din plin. Ele vor avea pâinea și cuțitul în multe situații.

Nu le place să le păcălești, chiar dacă minți pentru binele lor. Ele vor domina anul din punct de vedere astrologic.

Cele 3 zodii feminine cu care trebuie să te porți cu grijă în acest an

FEMEIA SCORPION. Femeia născută în zodia Scorpion va avea de-a face cu o serie de situații complicate mai ales din punct de vedere profesional.

Femeia Scorpion nu va ierta nimic și asta pentru că în ultimii ani a tot lăsat capul jos și a trecut peste multe răutăți care i s-au făcut.

Femeia Scorpion implicată într-o relație va fi cocoșul din casă. Partenerul nu va putea ieși din cuvântul ei.

FEMEIA LEU. Femeia Leu este extrem de pătimașă în relațiile amoroase, iar anul 2019 va fi anul ei din toate punctele de vedere.

De altfel, această zodie a observat încă din primele săptămâni ale anului 2019 că are un farmec irezistibil și se va folosi de el ca să obțină tot ce vrea.

FEMEIA CAPRICORN. Femeia născută în zodia Capricorn este în general inabordabilă, iar anul acesta va fi mai dură și mai rece ca niciodată.

Nu acceptă să stea la discuție cu oricine, pentru că are principii de viață bine definite. Cu toate acestea, s-ar putea să recurgă la anumite compromisuri pentru cariera ei.

Această nativă are parte de surprize de tot soiul, iar multe momente grele apar încă din luna martie, motiv pentru care va scoate scutul în apărarea sa.

Femeia Capricorn poate fi extrem de răzbunătoare. Este genul de femeie care tace și te face fix când nu te aștepți.

Zodiile și eclipsele anului 2019

În anul 2019 vor avea loc mai multe eclipse, conform celor mai reputați astrologi, iar aceste fenomene își vor pune amprenta asupra fiecărei zodii.

Prima eclipsă va avea loc pe 31 ianuarie și va fi o eclipsă totală de Lună. Pe 15 februarie va avea loc o eclipsă parțială de Soare, urmată de altă eclipsă pe 13 iulie, iar pe 27 iulie se va produce o nouă eclipsă totală de Lună. Acestea sunt cele mai importante evenimente din an.

„Vor fi mai multe eclipse de soare și de luna, decât de obicei, iar una dintre ele, cea de luna din 27 iulie, va dura o ora și 43 de minute, devenind cea mai de durata din ultimii 100 de ani”, conform experților în astronomie.

Berbecii vor primi suficientă energie în timpul eclipselor totale de Lună. Atunci când are loc un astfel de eveniment, Berbecii se simt mai determinați, mai ambițioși, mai puși pe treabă.

Taurii vor fi ceva mai entuziaști, însă vor fi nevoiți să depună mai multe eforturi pentru a obține lucrurile mărunte care în alte dăți veneau de-a gata.

Gemenii trebuie să revină cu picioarele pe pământ în acest an pentru că altfel vor pierde câteva trenuri importante atât pentru viața lor sentimentală cât și pentru cea profesională.

Racii vor fi ceva mai agitați, mai sensibili, ușor deprimați mai ales la eclipsele de Lună. Trebuie să facă niște delimitări în viața lor pentru a se simți în largul lor.

Leii se transformă în romantici incurabili. Vor fi iubitori, pasionali, fideli, extrem de devotați persoanei iubite.

Fecioarele vor avea niște senzații ciudate, mistice, amintindu-le oarecum de iluziile din copilărie, când vedeau lumea cu alți ochi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top