Connect with us
Scrisoare catre Gemeni

Știri

Scrisoare catre Gemeni

Planeta Mercur a redactat o scrisoare catre Gemeni, zodie pe care o guverneaza. Citeste mai jos randurile.

Scrisoare catre Gemeni:

„Draga Geamanule,

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa ti le spun. Ti-am vazut toate laturile: si cea bosumflata, si cea naravasa, dar mai ales pe cea orgolioasa.

Stiu ca esti constient de inteligenta ta, de talentul tau oratoric si ai mereu impresia ca ii poti pacali pe cei din jur invartind vorbele ca un uragan periculos. Aceste abilitati le-ai primit de la mine, insa nu te-am invatat sa le folosesti exagerat.

Te rog sa fii mai atent la felul in care castigi increderea celor din jur si mai concentrat la actiunile sincere. Diplomatia ta poate fi inteleasa fix pe dos pentru ca cei din jur observa doar haosul tau comportamental, nu si ce ai in suflet.

In inima ta, esti statornic, insa atunci cand trebuie sa iei decizii in regim de urgenta, faci lucrurile in asa fel incat ajungi sa regreti mereu.V

Stau si ma intreb, oare ce te costa sa te deschizi cu adevarat in fata oamenilor? Iti place ca acestia sa te considere duplicitar doar pentru ca esti nascut intr-o zodie duala?

Nu, nu-i asa? Adevarul e ca in sufletul tau e plin de veselie si ai asteptari prea mari de la cei din jur. Nu toata lumea poate sa tina pasul cu tine, nu toti pot vedea culorile si unghiurile pe care tu, Slava Domnului, ai abilitatea sa la vezi.

E foarte bine ca, desi esti usor superficial, iti folosesc tehnicile de comunicare pentru a cuceri si nu aspectul fizic. Nehotararea ta si timiditatea pe care o maschezi cu zambete si voie buna atrag ca un magnet oamenii din jurul tau.

Ai calitati de profesor si poti face oricand o reusita din asta. Daca intra pe mana ta niste elevi, vor iesi niste oameni mari si asta pentru ca stii sa vezi ce e mai bun in ceilalti, sa scoti in evidenta talentele lor, calitatile pe care ei nu le observa si nu stiu sa le slefuiasca.

Nu vreau sa continui sa te cert, ci doar sa iti cer putin mai multa rabdare cu cei din jur si mai multa empatie. In rest, sunt foarte mandru de tine”, semneaza Mercur.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top