Connect with us
Top 4 zodii predispuse sa insele in 2019

Știri

Top 4 zodii predispuse sa insele in 2019

4 zodii sunt predispuse sa insele in 2019. Va fi anul in care unii dintre nativi vor dori sa se razbune, un an in care vor experimenta tot felul de relatii.

Cele 4 zodii care vor insela in 2019

BERBEC – Berbecul isi activeaza toate tehnicile de seductie in noul an. Dezamagit de relatiile anterioare, acest nativ de foc va dori sa fie in centrul atentiei si nu ii va pasa daca va calca stramb. Este atat de determinat sa incerce lucruri noi incat isi va da seama tarziu ca greseste.

LEU – Leul nu invata nimic din relatiile anterioare. Acest nativ va continua sa faca aceleasi greseli si, in clipa in care o relatie se va oficializa, va tinde sa incerce altceva cu altcineva. Leul nu e baiat de casa in 2019!

SCORPION – Scorpionul se va confrunta cu propriii sai demoni in anul urmator. Ii va fi greu sa fie fidel in relatie din cauza interesului pe care il va urmari pe plan profesional. Scorpionul e supus unor compromisuri care s-ar putea intoarce oricand impotriva sa.

Acest nativ isi va gasi cu greu stabilitatea din punct de vedere amoros si isi va accentua cele mai de temut caracteristici in raport cu lumea din jur.

VARSATOR – Cat despre Varsator, desi nimeni nu il banuieste ca poate sa calce stramb, in 2019 tentatia va fi uriasa. Acest nativ va avea de unde sa aleaga incepand cu noul an si, oricat va incerca sa fie alaturi de persoana iubita, se va indragosti iar si iar de altcineva.

Semnul de aer se va afla in fata unor examene extrem de interesante din punct de vedere amoros. Va fi supus unor momente pe care nu le va uita niciodata. Abia din octombrie 2019 se mai potoleste si va putea afirma ca si-a gasit dragostea.

Horoscop 2019 Mihai Voropchievici. Ce zodie va fi vedeta anului

Horoscop iulie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top