Connect with us
Trăsăturile irezistibile ale fiecărei zodii. Cum e relaţia perfectă pentru fiecare zodie

Știri

Trăsăturile irezistibile ale fiecărei zodii. Cum e relaţia perfectă pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru au dezvăluit trăsăturile irezistibile pentru fiecare zodie şi cum arată relaţia perfectă pentru fiecare nativ.

Iată ce spune numerologul:

Relația perfectă pentru fiecare zodie

Citește aici: Nicoleta Svârlefus cele mai inteligente zodii la Vorbește lumea

BERBEC. Pentru Berbeci este important să călătorească împreună cu persoana iubită. De asemenea, Își doresc să învețe mereu lucruri noi despre partenerul de viață. Astfel, aleg activități care le vor permite să facă asta.

TAUR. Taurii consideră că sunt implicați în relația perfectă atunci când sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerii de cuplu. Nu vor să li se dea niciodată motive de gelozie. În plus, le plac mesajele primite dimineața de la partenerul de viață.

Citește aici: Urmează o perioadă fantastic de grea. Rune speciale până la final de martie 2019 Mihai Voropchievici

GEMENI. Gemenii preferă conversațiile inteligente purtate cu persoana iubită. De asemenea, nu vor să intre în rutină. Sunt în relația perfectă atunci când în fiecare zi fac ceva diferit împreună cu partenerul de cuplu.

RAC. Aceste persoane vor să fie alături de oamenii care înțeleg prin ce trec, fără să fie nevoie de conversații pe acestă temă. În plus, vor un partener de cuplu alături de care să se implice în diferite activități, oricât de banale ar fi ele.

LEU. Leii vor să fie într-o relație care să le permită să petrecă timp alături de partenerul de cuplu, dar în care să aibă timp și pentru propria lor persoană. Vor un partener de viață inteligent.

FECIOARĂ. Aceste persoane vor să fie alături de cineva care reușește să le calmeze și să le aducă cu picioarele pe pământ. Acești nativi își doresc o relație în care să se simtă protejați.

BALANȚĂ. Balanțele vor să fie într-o relație care să le permită să aibă o viață socială activă. De asemenea, vor să aibă timp și pentru prietenii pe care nu vor să îi neglijeze.

SCORPION. Vor o relație în care să li se ofere ocazia de a afla totul despre persoana iubită. Astfel, se vor simți mult mai apropiați de partenerii de viață.

SĂGETĂTOR. Acești nativi vor o relație care să le ofere oportunitatea de a fi ei înșiși, indiferent de situație. Aceasta este relația ideală pentru ei.

CAPRICORN. Vor o relaie în care să simtă că sunt susținuți și apreciați. Trebuie să fie cu cineva care are încredere în propria persoană.

VĂRĂSTOR. Își doresc o relație care să le permită să își păsreze independența. De asemenea, vor să fie alături de o persoană care are simțul umorului.

PEȘTI. Visează la o relație în care să fie surprinși de partenerii de cuplu prin gesturi romantice. În plus, își doresc o relație care să îi facă să simtă că sunt susținuți.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top