Connect with us
Zodiacul graviduțelor: topul nativilor cărora li se va mări familia în luna februarie

Știri

Zodiacul graviduțelor: topul nativilor cărora li se va mări familia în luna februarie

Zodiacul graviduțelor. Mai mulți nativi vor putea avea parte de cea mai frumoasă veste primită în ultima perioadă!

Zodiacul graviduțelor pentru luna februarie – LEU

Acești nativi sunt, de fel, puternici, independenți și plini de viață. Vestea că familia s-ar putea mări este una extraordinară pentru ei, mai ales că își doresc. Până la jumătatea lunii februarie trebuie să profiți de ultimele zile ale tranzitului lui Marte prin casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor sentimentale. În data de 19 februarie 2020 Soarele își începe tranzitul prin casa intimității, astfel că s-ar putea să simți acut nevoia de profunzime în relațiile amoroase. În cursul sau în preajma zilei de 21, randamentul tău atinge apogeul, ceea ce ar putea să te aducă în fața unei realizări destul de mari.

Zodiacul graviduțelor pentru luna februarie – FECIOARĂ

Nativii Fecioară au o perioadă foarte bună, mai ales începând cu luna februarie a acestui an. Dacă speri să începi o relație nouă sau să îmbunătățești ori să pui pe baze noi o relație existentă, acum este momentul! Nu te mai da înlături și urmează-ți inima. Cine știe, poate va apărea în viața ta un copil care să lege bine lucrurile!

Zodiacul graviduțelor pentru luna februarie – PEȘTI

Nici Peștii nu sunt uitați în luna februarie. Astfel că, aceștia vor avea una dintre cele mai mari realizări de anul acesta, și anume mărirea familiei! Nu uita că Soarele își începe tranzitul prin Pești la 19 februarie, iar Luna Nouă de la 23 februarie are loc tot în Pești.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top