Zodiile care dau lovitura în luna mai. Au noroc în toate planurile

Ioan Adi
27.04.2019
Zodiile care dau lovitura în luna mai. Au noroc în toate planurile

Luna mai va sta pentru mulţi nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine în toate, chiar dacă ocazional vor întâmpina şi unele neplăceri.

HOROSCOP. Taur
În această lună,îţi vei seta propriile obiective şi vei munci din greu pentru a le atinge fără sprijinul altora. Este posibil ca în această perioadă să fii forţat să-ţi cauţi un alt loc de muncă. Patea bună este că vei reuşi să găseşti altceva ce-ţi va aduce satisfacţii pe plan financiar. Mai mult,acest lucru îţi va permite să-ţi petreci mai mult timp cu familia sau poate chiar să-ţi începi propria afacere. Dacă eşti singur,ai toate şansele să-ţi găseşti pe cineva.

HOROSCOP. Fecioară
Te vei axa pe carieră în această lună. Chiar dacă familia va fi pe locul doi pentru tine în această perioadă,vei avea tot sprijinul ei. În primele trei săptămâni ale lunii mai 2019,va trebui să faci nişte compromisuri pentru atingerea scopurilor. În ultima săptămână din lună,trebuie să-ţi schimbi strategiile şi să mergi mai departe pe cont propriu. Primele 15 zile din mai sunt favorabile pentru călătorii.

HOROSCOP. Săgetător
În mai 2019,interesul tău se va muta de la preocupările emoţionale la cele profesionale. Ca să nu ai dificultăţi în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ţi pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună. Ei vor face câteva călătorii în interes profesional la sfârşitul perioadei.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Zodiile şi partenerii lor ideali. Cu cine vei forma un cuplu de nota 10!

Astrologii sunt de părere că zodiile fac casă bună cu anumiţi nativi, nu cu toţi. Cum era şi normal, nu toţi nativii se înţeleg bine între ei. Alţii se adoră, iar alţii se împung la tot pasul. Îţi prezentăm zodiile şi partenerii lor ideali:

Pasiune, îndârjire, energie deobordanta. Acestea sunt calităţile care transformă nativii zodiei Berbec în parteneri de cuplu pasionali. Chiar dacă sunt încăpăţânaţi, educaţia şi şarmul personal fac imediat “victime”.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Leu, Scorpion, Balanta.

Taurii au grijă de propria persoană, sunt tot timpul dichisiţi pentru că ştiu cum să se pună în valoare. Le place să fie admiraţi şi iubiţi, au un simt al esteticului ieşit din comun.

Partenerii ideali ai aceste zodii: Scorpion, Gemeni.

Gemenii au nevoie de timp pentru a lua o hotărâre, însă atunci când s-au decis, cu greu se mai pot răzgândi. Nu le place să îşi asume riscuri, aşa că îşi iau toate măsurile de precauţie posibile.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Balanţă, Varsator.

Racii sunt atrăgători, maeştri ai seducţiei. N-ai cum să nu le iubeşti energia şi poftă de viata.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Peşti, Scorpion.

Leii sunt puternici şi luptători, fără să-şi piardă, însă, şarmul. Pot fi manipulatori, câteodată, însă lumea le apreciază entuziasmul.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Berbec.

Fecioara are capacitatea de a analiză mediul înconjurător. Sunt greu de sedus, pentru că nu-i poţi duce cu zăhărelul, însă după ce le-ai cucerit inima, vei avea parte de tot răsfăţul din lume.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Peşti, Taur, Capricorn.

Balanţele nu sunt “victime” sigure. Trebuie să lupţi ceva pentru a le câştigă încrederea. Apreciază sinceritatea şi sunt foarte încăpăţânate.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Leu, Berbec.

Scorpionii nu au nicio problema în a îşi asumă riscuri. Sunt cuceritori şi pot deveni o tornadă de emoţii şi pasiune. Le place să facă surprize partenerilor de cuplu.

Parteneri ideali ai aceste zodii: Berbec, Rac, Peşti.

Săgetatorii sunt misterioşi, însă te poţi baza pe ei. Sunt spontani şi încântători, dar şi foarte pretenţiosi.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Leu, Berbec, Sagetator.

Capricornii sunt calmi, reţinuţi, înţelepţi. Se ghidează după bunul simş şi sunt orientate către atingerea ţelurilor propuse. Că să le cucereşti inima trebuie mai întâi să le laşi să te cunoască, să-ţi analizeze intenţiile.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Fecioara, Capricorn, Rac.

Vărsatorii sunt predispuşi vieţii singuratice, pentru că le place foarte mult propria companie. Au nevoie de independenţa şi de timp petrecut cu sine.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Balanţă, Leu, Gemeni.

Peştilor nu le place singurătatea. Ei sunt parteneri loiali, romantici, pasionali şi blânzi. Când intră într-o relaţie sunt destul de dependenţi de partener şi nu renunta uşor la el.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Scorpion, Rac, Peşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *