Connect with us
Zodiile care rup legăturile amoroase de Dragobete

Știri

Zodiile care își spun adio de Dragobete

Zodiile care își spun adio de Dragobete

3 nativi au parte de surprize neașteptate de Dragobete. Sărbătoarea iubirii la români vine cu despărțiri din care aceste zodii au multe de învățat.

De Dragobete, aceste zodii se despart

Știți cum se spune: ce rost are să prelungești o agonie dacă poți să rupi răul de la rădăcină? Unele relații ne țin pe loc, sunt toxice și nu ne fac fericiți, chiar dacă la început am fost entuziasmați.

Acesta e sentimentul pe care îl vor avea în preajma zilei de 24 februarie nativii Rac, Fecioară și Capricorn.

Fecioarele rup anumite legături amoroase pentru că se îndrăgostesc de alte persoane. Fecioara este fidelă într-o relație și consideră că nu e cinstit față de niciunul să continue o relație din moment ce în inima ei a apărut altcineva.

Așadar, tot răul va fi spre bine din punct de vedere amoros pentru acest nativ de pământ.

Racul va fi salvat dintr-o ușoară depresie de către prieteni. Neînțelegerile îi pot aduce chiar o despărțire zdravănă în ziua de Dragobete, asta dacă nu renunță la orgoliu. Trebuie să fie mai maleabil.

Capricornul va avea și el probleme în amor în următoarea perioadă. Va fi extrem de concentrat pe situația lui profesională, iar neglijarea partenerului îi poate aduce un frumos „Adio!”.

Capricornul are multe de învățat la capitolul dragoste în luna februarie, luna iubirii. Se poate spune că acest nativ puternic se va maturiza din punct de vedere sentimental, însă asta se va întâmpla abia din luna aprilie.

Până atunci mai are de trecut printr-o serie de întâmplări, prin multe obstacole. Vorba aceea, nu înțelegi și nu crezi nimic până nu te lovești cu capul de prag!

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top