Connect with us
Horoscop special pentru Sfântul Andrei. Acești nativi trebuie să evite scandalurile - Zodia care de astăzi începe o nouă viață

Horoscop

Horoscop 14 decembrie. Scorpionii au parte de noroc, dar…

Horoscop 14 decembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Aceaşti nativi trăiesc momente intense.

Berbec – Horoscop 14 decembrie 2017

Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus.

Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

Taur – Horoscop 14 decembrie 2017

Cineva iti ofera o mana de ajutor, dar ceva iti spune sa nu accepti atat de repede, de parca ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii, s-ar ascunde si un interes negativ. Nu mai fi atat de suspicios, nimeni nu-ti vrea raul, dar azi ai tendinta de a vedea chiar si in cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate si adversitate.

Cel care este acum alaturi de tine chiar isi ofera prietenia pe tava, numai tu esti cel care respinge totul cu teama, ca nu cumva sa te increzi in cine nu merita.

Gemeni – Horoscop 14 decembrie 2017

Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina.

Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

Rac – Horoscop 14 decembrie 2017

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleapta decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care asteapta sa fie investit intr-o directie din care, intr-o zi, ar putea aparea beneficii materiale promitatoare.

Daca te bate demult gandul sa pornesti de unul singur intr-o afacere sau un proiect cu conotatii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te astepta la castiguri peste noapte. Ti se cere efort, rabdare si curaj pana vor aparea si rezultatele sperate!

Leu – Horoscop 14 decembrie 2017

Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Exista in preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, si la originea antipatiei sale pare sa fie situatia ta financiara. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru ca nu sunt in siguranta.

Ori te trezesti acasa fara portofel, ori faci vreo afacere proasta, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti ies bine calculele! Nu te increde in cei care fac promisiuni de imbogatire rapida, pentru ca nu tu vei fi cel care castiga, ci ceilalti, pe seama ta

Fecioară – Horoscop 14 decembrie 2017

Muncesti cu sarg, constient ca rezultatele unui proiect la care iti aduci contributia depind numai si numai de fortele tale. Detii toate resursele necesare unui succes deplin: si chef de munca, si energie, si rabdare, si ambitie, si mijloacele concrete de a pune in practica ceea ce ai cladit pana acum la nivel teoretic, deci nu mai e decat o chestiune de timp pana se vad roadele muncii tale.

Esti pe drumul cel bun, apar suficiente stimulente pe parcurs care iti confirma faptul ca ceea ce ridici cu mainile tale e de valoare si va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe!

Balanță – Horoscop 14 decembrie 2017

Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda, pentru ca va asemanati in multe privinte. Nici nu-ti vine a crede ca e asa cum l-ai visat, semn ca visele se implinesc daca stii sa trimiti cu incredere spre Univers dorintele tale intr-o forma cat mai optimista. Visati amandoi la un viitor comun si discutati despre ceea ce ati vrea sa primiti unul de la altul de acum inainte.

Voi sunteti creatorii acelui viitor frumos in doi, deci nu va sfiiti sa faceti planuri, sa ridicati castele, sa asteptati mai mult de la iubirea voastra. Reusita de maine incepe cu un vis, iar acum aveti starea potrivita sa visati frumos, umar la umar.

Scorpion – Horoscop 14 decembrie 2017

Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita. Altul pare mai iute de mana si-ti fura de sub nas sansa, incat vei regreta ca ai fost comod si nu ai luptat pentru ceea ce parea a fi special pentru tine.

Pregateste-te sa pierzi azi printre degete ceva ce ti-ar fi fost extrem de util, dar pentru ca nu reactionezi spontan in reactii, ajunge in alta parte. Celalalt a stiut sa profite de ocazie si sa ajunga inaintea ta, dar ce pacat ca nu esti mai atent la ocaziile norocoase!

Săgetător – Horoscop 14 decembrie 2017

Oboseala se resimte la tot pasul pentru ca ar trebui sa intervii astazi intr-o activitate care necesita un mare consum energetic si tu clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ai forta, nu ai chef sau nu ai vlaga, deci cum sa duci la indeplinire sarcina care iti revine fara sa ai si resursele necesare la dispozitie?

Ai avea nevoie de o pauza de odihna, sa-ti reincarci bateriile complet golite in ultima perioada. Oricat te-ai stradui sa te ocupi azi de o chestiune importanta, vei vedea ca nimic nu inainteaza iar neputinta te enerveaza si mai mult!

Horoscop 14 decembrie 2017

Capricorn – Horoscop 14 decembrie 2017

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns.

Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Vărsător – Horoscop 14 decembrie 2017

Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el.

Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

Pești – Horoscop 14 decembrie 2017

Oricat de jignit sau ranit ai fi azi de cineva care spune vrute si nevrute fara sa-si dea seama, abtine-te de la riposte agresive. Ai fi tentat sa-i coci si tu un plan de razbunare, dar nu e deloc cea mai inteleapta replica pe care i-o poti da. Ii poti demonstra ca a gresit si prin alte metode decat prin cine stie ce plan de razbunare, pentru ca nu va invata nimic din eventuala ta riposta, ci s-ar putea sa-l intariti si mai tare.

Fii tu cel intelept care cedeaza si tace pana ce trece furtuna, pentru ca dupa aceea vei gasi tu replica cea mai potrivita pentru un astfel de om, dar acum… suporta! Cat poti si tu, desigur!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top