Connect with us
Horoscop de weekend 3 - 4 februarie 2018. Fecioarele sunt pregătite pentru orice

Horoscop

Aceşti nativii își distrug singuri viața. Care sunt cele mai nefericite zodii

Mișcarea planetelor, semnul zodiacal și confluențele astrale ne pot influența viețile, iar unii dintre nativi pot fi mai fericiți sau mai nefericiți că alții.

Iată care sunt cele mai nefericite zodii:

Berbec

Este o zodie de foc, iar asta înseamnă că are o impulsivitate dusă la extrem. Berbecul este foarte temperamental, iar starea lui se schimbă de la un minut la altul.

Nu stă să se gândească și să analizeze foarte mult înainte să ia o decizie, așa că unele dintre consecințele faptelor lui sunt, deseori, neplăcute.

De aceea, Berbecul are foarte multe șanse, în viață de zi cu zi, să fie nefericit. De ce? Pentru că starea sau deciziile de moment îl afectează pe termen lung, iar el nu își da seama că trebuie să stea să se gândească mai mult înainte să actioneze.

Vărsător

Sunt persoane dificile, nu încerca să negi lucrul asta. Chiar dacă nu îți dai seama, te lași afectată de orice lucru mic, iar din cauza această, îți răpești singură dreptul la fericire.

Aceşti nativii care își distrug singuri viața

Varsatorii ajung să fie una dintre cele mai nefericite zodii doar pentru că lasă orice să îi afecteze. De asemenea, atunci când nu sunt pe aceeași lungime de undă cu oamenii cu care își petrec timpul, vor încerca să îi schimbe.

Trebuie să realizezi că vei fi mai fericită și mai relaxată dacă vei acceptă lucrurile exact așa cum sunt.

Varsatorii vor să schimbe tot ceea ce îi deranjează, dar nu realizează că nu vor reuși niciodată, iar asta le aduce frustrare și nefericire în viață, scrie elle.ro.

Pesti

Lucrul care le aduce Peștilor nefericirea este tendința lor de a analiză totul până în cele mai mici detalii.

Mintea lor nu se oprește niciodată din a analiză fiecare problema și fiecare lucru care se ivește, iar asta nu face decât să îi facă pe nativii Pești să fie foarte stresați și deprimați.

De asemenea, Peștii au tendința de a exagera, așa că vor vedea întotdeuna o problema acolo unde nu există nimic de fapt.

Stresul provocat de analizele atente și de exagerări îi face pe Pești să fie nefericiți, fără că măcar să își dea seama de ce. Iar adevărul este că își cultivă singuri nefericirea.

Citeşte şi Alexandru Arşinel este îngenuncheat de durere: “Nu pot … “

Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Toate acestea la scurt după moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate. Alexandru Arşinel a început să plângă în direct la TV, după ce a vorbit despre primul spectacol pe care l-a susţinut fără partenera sa de scenă, Stela Popescu.

Actorul nu a putut trece peste moartea marii actriţe şi îi simte lipsa foarte tare

„A trebuit să înfrunt mult mai multe în ultimii ani şi totul a culminat cu dispariţia Stelei şi a Cristinei (Stamate n.r.). Stela a făcut parte, în mod firesc, din viaţa mea, din familie. Eram ca şoarecele cu pisica, ne mai ciondăneam. Acum câteva zile eram undeva şi tot aşteptam să vină, mă uitam după ea.

Mi s-a întâmplat la Valencia, în turneul ăsta scurt, am intrat să-mi fac calupul şi am spus un monolog, am făcut o ieşire falsă, m-am întors şi mi-am adus aminte ce urma să spun întodeauna: Stela Popescu, să o anunţ. Mi-am dat seama că nu o mai pot anunţa, că nu mai am cum să o prezint pe Stela. (…)

Cuplul nostru nu avea cum să reziste dacă nu ne cream noi în jurul nostru o platoşă de apărare. Au fost multe încercări de destabilizare, mai ales după Revoluţie.

Nu mă gândeam niciodată că o să trăiesc s-o văd pe Stela murind”, a spus Alexandru Arşinel la “Teo Show”.

Citeşte şi ALERTĂ meteo: Mai multe judeţe vor fi lovite de viscol

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top