Connect with us
Anca Dimancea aprilie 2019 ”Intrăm într-o zonă conflictuală”

Știri

Anca Dimancea Horoscop Chinezesc aprilie 2019 ”Intrăm într-o zonă conflictuală”

Horoscopul pentru luna aprilie 2019, indicat de Anca Dimancea. Iată ce nativi au noroc și care sunt cei care stau extrem de bine pe partea financiară. Zodiile chinezești sunt altfel față de zodiile europene pentru că ele nu corespund unei anumite perioade ale lunii, ci au un an aparte care le descrie. Un an chinezesc are începutul la a doua sau chiar și a treia Lună Nouă după solistițiul de iarnă. Fiecare an din calendarul chinezesc are asociat una din cele 12 animale din horoscopul chinezesc.

Zodiac Chinezesc pentru luna aprilie 2019! Cine este nativul ghinionist

Horoscopul chinezesc, indicat de Anca Dimancea, arată ce nativ va fi pus în dificultate în luna aprilie 2019 și care sunt cei norocoși care se vor putea bucura în liniște de reușite. “În folclorul chinezesc există o legendă care explică apariția zodicului chinezesc.

Buddha, înainte să părăsească această lume, a convocat toate animalele de pe pământ, dar numai douăsprezece au venit pentru a-și lua rămas bun. Pentru a le răsplăti pe cele care s-au prezentat înaintea lui, Buddha a hotărât ca fiecare an din calendar să poarte numele unuia dintre ele, în ordinea sosirii lor”, arată legenda zodiacului chinezesc.

Citește pentru fiecare zodie AICI.

HOROSCOP. ZODIAC CHINEZESC 2019. Specialista Anca Dimancea, previziuni pentru fiecare zodie în parte

HOROSCOP. Specialistul Feng-Shui Anca Dimancea a explicat, vineri, la „Dar și Har”, ce trebuie să facă fiecare nativ în parte pentru a avea un an foarte foarte bun.

HOROSCOP ȘOBOLAN. Își revine după anul precedent care i-a creat mari obstacole și mulți au suferit cu sănătatea. Dau de o stea de dragoste acum și de învățătură – Stea Academică. O vor ducu cu mult mai bine. Anul Mistrețului îi ajută, dar le aduce și mici trădări.

HOROSCOP BIVOL. Bivolii se confruntă, din păcate, cu două energii destul de proaste. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Problema este că au o Stea de Boală, adică imunitatea poate să le fie scăzută. 

HOROSCOP TIGRU. Trebuie să se ferească de energia Tai Sui. Atenție cu cine se asociază, atenție la sănătate, dar și la îmbolnăvirea relațiilor. Tigrii vor trebui să judece mai mult acțiunile și să nu se repeadă în concluzii.


Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top