Connect with us
Horoscop AUGUST 2018: O lună plină de încercări pentru 3 zodii

Știri

Horoscop AUGUST 2018: O lună plină de încercări pentru 3 zodii

Horoscop lunar august 2018. Ultima lună de vară aduce schimbări importante în viața unor nativi. Unii vor fi mai avantajați de astre, în timp ce alții vor trebui să înfrunte fel de fel de probleme, fie în plan financiar, fie în cel afectiv.

Din punct de vedere astrologic, luna august este marcată de mai multe evenimente. Iată care sunt acestea:

1 august 2018 / miercuri: Marte (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (in Berbec)

– 7 august 2018 / marți: Cuadrat  între Soare (în Leu) și Jupiter (în Scorpion)

– 7 august / marți: Uranus se inscrie în traseu retrogad în Taur

– 7 august 2018 / marți: Venus intra în Balanță

– 8 august 2018 / miercuri: Trigon între Venus (în Balanță) și Neptun (în Pesti)

– 9 august 2018 / joi: Conjuncție a Soarelui (în Leu) cu Mercur (în Leu)

– 10 august 2018 / vineri: Venus (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

– 11 august 2018 / sambătă: Luna nouă în Leu

– 11 august 2018 / sambătă: Cuadrat al lui Mercur (în Leu) cu Jupiter (în Scorpion)

– 13 august 2018 / luni: Marte își începe tranzitul retrograd în Capricorn

– 18 august 2018 / sambătă: Sextil între Mercur (în Leu) și Venus (în Balanță)

– 19 august 2018 / duminică: Mercur revine în tranzit direct în Leu

– 19 august 2018 / duminică: Jupiter (în Scorpion) se poziționează în trigon cu Neptun

– 23 august 2018 / joi: Soarele își face debutul tranzitului în Fecioară

– 25 august 2018 / sambătă: Trigon între Soare (in Fecioară) și Uranus (în Taur)

– 26 august 2018 / duminică: Trigon al Soarelui (în Fecioară) cu Saturn (în Capricorn)

– 26 august 2018 / duminică: Cuadrat între Venus (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)

– 26 august 2018 / duminică: Luna plină în Pesti

– 27 august 2018 / luni : Marte își părăsește aspectul retrograd în Capricorn

– 28 august 2018 / marți: Mercur (în Leu) în cuadrat cu Jupiter (în Scorpion)

Să vedem cum vor fi influențate zodiile de aceste fenomene și ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în luna august 2018

Horoscop august 2018 Berbec

Li se pun unele bețe în roate în prima parte din lună, la locul de muncă și trebuie să aibă grijă în cine au încredere. Din a doua parte a lunii, încep să trateze cu superficialitate unele situații din jurul lor și acest lucru îi poate costa mai târziu.

Sănătate: Per ansamblu, se poate spune că în această perioadă sănătatea nu-ţi va face surprize mari. Te vei bucura de o bună rezistenţă fizică, iar energia te va susţine.

Bani: La începutul lunii vei cheltui foarte mulţi bani. După data de 16 august, cheltuielile se vor diminua, dar, chiar şi aşa, va trebui să ai grijă atunci când scoţi banii din buzunar

Dragoste: Se poate spune că te vei bucura de o creştere a popularităţii pe aproape tot parcursul perioadei, aşa că vei avea ocazia să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Cei singuri pot face și o cucerire.

Horoscop august 2018 Taur

În această lună ar trebui să o lase mai moale și să se dedice familiei, să își ia pauze frecvente, să nu pună la suflet vorbe răutăcioase. La final de lună, se gândesc să facă o schimbare în ceea ce privește locul de muncă.

Sănătate:  La jumătatea lunii va trebui să fii foarte atent, căci sănătatea ţi-ar putea crea neplăceri. Ar fi bine ca la orice simptom neplăcut să faci o vizită la medic.

Bani: Vei face eforturi pentru a îţi îmbunătăţi situaţia financiară, dar rezultatele vor mai întârzia. Nu stai, însă, chiar așa de rău cum îți imaginezi.

Dragoste: Devii tot mai sensibil şi chiar ceva mai romantic. Îţi vei rezerva ceva mai mult timp pentru a-l petrece alături de partenerul de suflet şi te vei simţi excelent în compania acestuia

Horoscop august 2018 Gemeni

Începutul de lună te găsește într-o stare de agitație și încerci să faci cât mai multe lucruri într-un timp scurt. Spre finalul lunii vei avea ocazia să te mai relaxezi puțin și să te ocupi de lucrurile care îți fac plăcere.

Sănătate: Veşti nu sunt prea bune pentru prima parte a lunii, cel puţin în ceea ce priveşte sănătatea. Este posibil să te confrunţi cu tot felul de dureri de cap sau de dinţi.

Bani: Vei face eforturi mari să găseşti soluţii ale problemelor financiare cu care te confrunţi. De fapt, banii nu îţi vor lipsi, dar îi vei cheltui foarte repede

Dragoste: Venus în Balanță ar putea fi o bună ocazie de a vă îmbunătăţi relaţia. În cazul în care eşti singur ai putea cunoaşte o persoană de pe alte meleaguri alături de care vei începe o frumoasă relaţie.

Horoscop august 2018 Rac

Şansa îţi va surâde dacă ţi-ai propus să rezolvi diverse chestiuni legate de casă sau familie. Ai ocazia să ieși în evidență și să demonstrezi ce știi și nimeni nu te va contesta.

Sănătate: Începând cu data de 17 august vei dispune de o cantitate impresionantă de energie care te-ar putea ajuta să faci cât mai multe, dar ai grijă să nu te suprasoliciți.

Bani: Banii vin și se duc, dar acest aspect nu își va da mari bătăi de cap, pentru că pe final de lună s-ar putea să primești un cadou financiar neașteptat.

Dragoste: Ai putea pleca, alături de persoana iubită, într-o călătorie. Ar putea fi o bună ocazie de a vă îmbunătăţi relaţia. Cei singuri au ocazia de a da peste cineva interesant.

Horoscop august 2018 Leu

La serviciu vei avea parte de activităţi care te vor ţine ocupat şi nu vei avea timp să respiri. Este posibil să fii nevoit să iei nişte decizii pentru care vei sta în cumpănă.

Sănătate: Stresul şi suprasolicitarea pot genera mici probleme de sănătate. Ar fi bine să îţi faci un program echilibrat din care să nu fie omisă odihna

Bani: Banii nu îţi vor lipsi, doar că va trebui să munceşti ceva mai mult pentru a-i obţine.

Dragoste: Eşti cam nemulţumit de felul în care evoluează relaţia cu persoana iubită. Pe de altă parte, pretenţiile tale sunt cam mari şi dacă nu vei mai lăsa câte ceva de la tine, sunt puţine şanse să fii mulţumit.

Horoscop august 2018 Fecioară

Ai mult de muncă, dar  spre sfârşitul lunii, interesul tău pentru activităţile de la serviciu se va diminua şi vei fi tentat să tratezi cu superficialitate unele lucrări.

Sănătate: În prima jumătate a lunii vei fi mai agitat, mai stresat, mai neliniştit, şi, din acest motiv, pot să apară tot felul de neînţelegeri cu cei din jur.

Bani: Din punct de vedere material, lucrurile nu evoluează chiar aşa cum îţi doreşti, dar, totuşi, e ceva mai bine decât în perioadă anterioară.

Dragoste: N-ar fi exclus ca partenerul să aibă unele neînţelegeri cu părinţii sau cu alte rude apropiate. Per ansamblu, este o stare de tensiune în viața ta de cuplu în această perioadă.

Horoscop august 2018 Balanță

Începutul lunii va fi destul de agitat în sensul că va trebui să te implici în tot felul de activităţi minore, care te vor ţine încordat până aproape de sfârşitul lui august.

Sănătate: Spre sfârşitul lunii este posibil să ai probleme cu aparatul respirator. Orice răceală trebuie tratată cu atenţie, altfel poate genera complicaţii.

Bani: Nu risca sume mari la jocurile de noroc. Părinţii ţi-ar putea da un sfat care ţi-ar putea fi de un real folos pentru îmbunătăţirea situaţiei tale materiale!

Dragoste: Relaţia cu fiinţa iubită are toate şansele să se îmbunătăţească, iar timpul petrecut împreună îţi va aduce echilibrul sufletesc.

Horoscop august 2018 Scorpion

Sunt posibile unele neînțelegeri în sânul familiei, unele certuri cu o rudă mai tânără. Trebuie să ai grijă la supărări și la stările tensionate și să nu uiți să te mai relaxezi.

Sănătate: Începutul lui august nu se anunţă nemaipomenit căci este posibil să te confrunţi cu probleme de ordin digestiv sau dureri de dinţi.

Bani: Situaţia financiară te nemulţumeşte, dar sunt şanse ca, în această perioadă, să apară rezolvări, unele chiar neaşteptate.

Dragoste: Sentimentele tale vor fi pline de entuziasm şi vor fi chiar mai profunde decât în mod obişnuit. Dacă eşti singur ai putea reînnoda o relaţia cu un mai vechi partener.

Horoscop august 2018 Săgetător

Este o perioadă în care ar trebui să-ţi propui lucruri deosebite, căci, altfel, vei pierde o şansă cu care nu te vei mai întâlni prea curând.

Sănătate: La începutul lunii vei fi agitat şi cam neatent, ceea ce ar putea genera unele probleme de sănătate pe fond nervos.

Bani: Cheltuielile vor fi din ce în ce mai mari, iar satisfacerea micilor tale plăceri ţi-ar putea crea tot felul de încurcături.

Dragoste: Per ansamblu, se poate spune că situaţia ta sentimentală va fi bună, iar micile nemulţumiri se vor rezolva cu rapiditate.

Horoscop august 2018 Capricorn

Vei fi într-o permanentă alergătură, ceea ce te va obosi peste măsură. Va trebui să rezolvi tot felul de chestiuni minore şi, de multe ori, vei lucra contra cronometru.

Sănătate: Încearcă să-ţi faci un regim de viaţă echilibrat. Este posibil să ai parte de o creştere a tensiunii arteriale pe care ar fi bine să o monitorizezi.

Bani:  Este posibil să doreşti să faci o investiţie pentru care vei avea nevoie de susţinerea întregii familii.

Dragoste: Călătoriile în compania partenerului vă vor aduce amândurora mulţumire şi vă vor ajuta să vă înţelegeţi.

Horoscop august 2018 Vărsător

Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a deschide gura, mai ales la locul de muncă. Nu întinde coarda și ai grijă la ce se întâmplă în jurul tău, în cercul de prieteni.

Sănătate: Sănătatea ar trebui să fie între priorităţile tale, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme care, dacă vor fi tratate cu superficialitate, ţi-ar putea crea multe neplăceri în viitor.

Bani: Șansa îţi va surâde pe la mijlocul acestei luni. Tot atunci ai putea primi un cadou pe care ţi-l doreai de multă vreme.

Dragoste: Vei fi mai sensibil şi mai impresionabil în această perioadă şi orice neînţelegere cu partenerul te va afecta în mod deosebit.

Horoscop august 2018 Pești

Nemulţumirile continuă să te apese şi nu reuşeşti să găseşti soluţii pentru problemele cu care te confrunţi. Vrei să faci o schimbare în ceea ce privește locul de muncă.

Sănătate: Fii foarte atent la alimentaţie deoarece există riscul să apară unele probleme la aparatul digestiv.

Bani: Situaţia materială nu va fi nemaipomenită, dar nici nu-ţi va ridica probleme deosebite. Eforturile pe care le vei face vor avea rezultate mulţumitoare.

Dragoste: Unele dintre neînţelegerile mai vechi ar putea fi discutate şi a-ţi putea găsi rezolvări care să vă mulţumească pe amândoi. în cazul în care eşti singur, n-ar fi exclus să revii la o dragoste mai veche.

Citește și: HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii în 2018, prezentate de astrologul Mariana Cojocaru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top