Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele își pot rezolva problemele cu ajutorul unui protector secret. În familie, trebuie să renunțe la critici.

Horoscopul lunii august pentru Fecioare este dominat de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia lor, în perioada 13-31 august.

Mercur, planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor, este cea care patronează semnul Fecioarei, așa că tranzitul său retrograd îi va afecta în mod special cei născuți în această zodie.

Nativii Fecioară ar trebui să profite de această perioadă pentru a se cunoaște mai bine, pentru a se gândi la schimbările pe care trebuie să le facă în viața lor și cu ei înșiși.

De exemplu, acum se pot gândi la schimbări de imagine, cu efect în viața profesională și în relațiile ceilalți.

Aceasta e o perioadă potrivită pentru documentare și informare, însă deciziile finale și acțiunile concrete trebuie amânate până în septembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Schimbări va aduce și Uranus, retrograd în Berbec din data de 3 august.

Uranus retrograd va aduce schimbări legate de bugetul familiei, de resursele pe care Fecioarele le împart cu partenerul de viață, de veniturile acestuia, dar și de intimitatea din cuplu.

Legat de bugetul familiei, un alt eveniment important va fi Luna Plină din data de 7 august.

Aceasta va avea loc în zodia Vărsător și le va aduce Fecioarelor vești importante legate de locul de muncă.

În data de 21 august, Luna Nouă și eclipsa de Soare din zodia Leu le poate aduce Fecioarelor un protector neașteptat, care le va sprijini să își rezolve probleme mai vechi.

Iar intrarea Soarelui în zodia Fecioară, în ziua de 23 august, va spori încrederea acestora în ei înșiși, curajul de a-și asuma riscuri și de a se afirma.

Mercur retrograd în zodia lor îi va îndemna să ceară ajutorul unor persoane cu care au mai colaborat  sau unor vechi prieteni.

Spre sfârșitul lunii, există riscul unor conflicte în familie. În 25 august, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Săgetător și în casa Familiei din astrograma Fecioarelor.

Saturn le cere Fecioarelor să renunțe la spiritul exagerat de critic în relația cu familia și să nu ia decizii, fără să țină cont de opiniile partenerului sau părinților.

2 Comments

2 Comments

  1. Pilat Sergiu Ionut

    2017-08-23T12:55:57+03:00 at 12:55

    EBuna ma asteptam sami raspunzi la intrebare sau ai contabil pusi de geaba acolo cred ca eu nu vb Cu tine Oana Anganu

  2. Pilat Sergiu ionut

    2017-08-03T11:46:49+03:00 at 11:46

    Sun Barbat dece nu ai (sau) aveti si pnt Iei Horoscop si vreau sa stiu zodiile sunt numai pnt Femei (fete)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top