Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii vor avea noi responsabilități în familie. S-ar putea să fie nevoiți să își găsească un job mai bine plătit.

Horoscopul lunii august pentru zodia Taur începe cu planeta Venus în casa Comunicării și cu Soarele în sectorul Familiei din astrogramă.

Astfel, până în 23 august, când Soarele se va muta în zodia Fecioară, Taurii vor relua legătura cu rudele pe care nu le-au mai văzut de mult timp, își vor reamenaja sau redecora locuința sau vor își vor asuma responsabilități suplimentare față de părinți.

În data de 3 august, Uranus va intra în mișcare retrogradă în zodia Berbec, iar pentru Tauri va începe o perioadă în care viața lor spirituală se poate schimba sau în care ei vor deveni mai preocupați de problemele semenilor și se vor implica în acțiuni caritabile.

Luna Plină din data de 7 august va aduce schimbări în cariera Taurilor, iar interesul pentru activitatea în cadrul unei organizații nonguvernamentale poate fi o nouă orientare profesională.

Intrarea lui Mercur în tranzit retrograd în data de 13 august poate aduce dezvăluiri legate de persoana iubită.

Acestea pot duce la o schimbare în relația de cuplu sau la schimbarea atitudinii nativilor față de partener, în special după data de 23 august.

Atunci, Soarele va intra în zodia Fecioară și în casa Iubirii din astrograma Taurilor. Soarele și Mercur retrograd vor pune pe tapet vechi tensiuni sau probleme și vor încuraja rediscutarea și rezolvarea lor.

Dar, noutățile importante vor fi legate de familie și  ele pot să apară în jurul datei de 21 august.

În 21 august va fi Lună Nouă în zodia Leu și în sectorul Familiei din astrograma Taurilor. Tot atunci va avea loc și o eclipsă de Soare în zodia Leu, așa că noutățile la care am făcut referire ar putea fi legate de tatăl nativilor.

Tot în Casa Familiei va ajunge, în ziua de 26 august, Venus, planeta Iubirii, unde se vor afla și planetele Marte și Mercur.

În ultimele zile din august, Taurii ar putea lua decizii importante legate de viața lor profesională și de contribuția lor la bugetul familiei.

Saturn, în mers direct din data de 26 august, în zodia Săgetător, va provoca tot felul de complicații care vor afecta ajutorul financiar primit de nativii Taur până acum.

Concret, s-ar putea ca anumite situații legate de părinți (în special de tată), sau anumite cheltuieli legate de o casă ori de un teren să diminueze bugetul familiei sau ajutorul financiar pe care Taurii îl primeau până acum sau la care se așteptau.

Taurii vor fi nevoiți să își caute un job mai bine plătit sau o un job suplimentar, iat Jupiter, Marele Benefic, se află în casa Profesiei lor și le poartă noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top